Jennifer Aniston szívszorító vallomása a válásáról

A színésznő úgy véli, egy párkapcsolat hosszú távú alakulása elsősorban nem másokon, hanem azon a két emberen múlik, aki együtt él egymással.

Forrás: Mediaworks2021. 01. 11. 11:21
ANISTON, Jennifer
Los Angeles, 2020. január 20. Jennifer Aniston amerikai színésznõ, miután átvette a drámasorozatok legjobb nõi fõszereplõjének járó elismerést az amerikai film- és televíziós színészek céhe, a SAG (Screen Actors Guild) 26. díjkiosztó gáláján Los Angelesben 2020. január 19-én. Aniston a The Morning Show címû sorozatban nyújtott alakításával érdemelte ki a díjat. MTI/EPA/David Swanson Fotó: David Swanson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Immár tizenhat éve, hogy az álompár – Jennifer Aniston és Brad Pitt – útjai különváltak, azonban sokan a mai napig úgy gondolják, válásuk mögött Angelina Jolie felbukkanása áll. A színésznő azonban nem pont így látja a dolgokat – szúrta ki a Metropol.

Fotó: MTI/EPA/David Swanson

A rajongók válásuk híre hallatán arra tippeltek, hogy Brad Pitt a Mr. és Mrs. Smith forgatásán szeretett bele a szexi Angelina Jolie-ba, majd miután hetekkel később Pitt és Jolie mint boldog család tűnt fel egy strandon a színésznő fogadott fiával, Maddox-szal, nem volt kérdés számukra, mi áll a világhírű színészházaspár válásának hátterében – írja a szoljon.hu.

Bár Brad érzelmei Angelina iránt valószínűleg közrejátszhattak válásukban, Jennifer szerint kettőjük kapcsolati problémái már az előtt kezdtek megmutatkozni, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie találkoztak volna.

„A kapcsolatok bonyolultak. Ha együtt élsz valakivel, párhuzamosan fejlődtök mind a ketten. Azonban ha más irányba mozdultok, akkor ez a fejlődési folyamat megszakad. Ekkor jelentkeznek a problémák”

– magyarázta a színésznő.

Az egykori álompár barátai szerint igen nagy nyomást jelentett számukra, hogy azt várták tőlük, álompárként működjenek, miközben zárt ajtók között hétköznapi házaspárként éltek, akiknek voltak felíveléseik és mélyrepüléseik is.

Mint azt a People magazinnak egy ismerősük elmondta, fokozatosan mindketten kezdték elveszíteni saját, önálló énjüket, és annak ellenére, hogy szépen éltek és mindenük megvolt, amire csak vágytak, mégsem voltak boldogok – írja a Mirror. Jennifer Anniston elsősorban önmagát hibáztatja azért, hogy útjaik különváltak.

Úgy érzi, nem lett volna szabad férjének olyan sokat adni önmagából, mint ahogyan azt annak idején tette.

„ Úgy viselkedtem, mint egy gondozónő. Szeretek törődni a szeretteimmel, vigyázni rájuk. Előfordul, hogy az ő igényikhez alkalmazkodom, míg a sajátjaimat teljesen háttérbe szorítom. De ezért csakis önmagamat hibáztathatom”

– vallotta be Jennifer Aniston.

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

Korábbi cikkünkben egy magyar színésznőről írtunk. Fésűs Nelly elárulta, miben hasonlít rá gyönyörű lánya. A színésznő mindenben támogatja lányát, aki egyre sikeresebb a modellszakmában.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.