Jeremy Irons főszereplésével filmesíti meg a Netflix a Münchent

A filmet Németországban és Angliában forgatják, a Netflixen 2021-ben lesz látható.

Forrás: MTI2020. 11. 04. 19:14
IRONS, Jeremy
Berlin, 2020. február 29. Jeremy Irons brit színész, a zsûri elnöke beszél a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál záróünnepélyén 2020. február 29-én. MTI/EPA/Ronald Wittek Fotó: Ronald Wittek
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jeremy Irons Oscar-díjas brit színész főszereplésével és német sztárstábbal filmesíti meg a München című bestsellert a Netflix.

A streamingszolgáltató a Robert Harris München című könyvét feldolgozó projekt címét angolul (Munich) adta meg a produkció bejelentésekor a Variety és a The Hollywood Reporter szerint.

Jeremy Irons brit színész, a zsûri elnöke beszél a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál záróünnepélyén
MTI/EPA/Ronald Wittek

A film rendezője a német Christian Schwochow. A német–brit stáb tagja lesz mások mellett Sandra Hüller (Toni Erdmann), Liv Lisa Fries (Babilon Berlin), Jannis Niewöhner (Collini nem beszél), August Diehl (A hidden life), Martin Wuttke (Becstelen brigantyk), George MacKay (1917) és Erin Doherty (A korona).

A München 1938 őszén játszódik, amikor Adolf Hitler és Benito Mussolini találkozik Neville Chamberlain brit és Edouard Daladier francia államfőkkel, majd aláírják a müncheni egyezményt.

Jeremy Irons Chamberlaint, az Egyesült Királyság miniszterelnökét alakítja. A filmet Németországban és Angliában forgatják, a Netflixen 2021-ben lesz látható.

Rocktörténeti jelentőségű Beatrice-koncertanyag jelent meg

Támadás! címmel rocktörténeti jelentőségű Beatrice-koncertanyag jelent meg vinyl formátumban. A negyvenéves felvétel most először látott napvilágot teljes egészében.

– Az akkor a népszerűsége csúcsán lévő két zenekar, az Omega és a Locomotiv GT 1980-ban úgy döntött, elviszi közös turnéjára az akkor perifériára került Beatricét. A sorozat záró állomása volt a szeptember 5-i Kisstadion-koncert, amelynek hanganyagából 1980 végén közös bakelit jelent meg. A mostani lemez a Beatrice negyven évvel ezelőtti, eddig csupán rövidítve közzétett műsorának rekonstruált változata – mondta Kovács László, a Támadás! című LP-t gondozó Moiras Records vezetője az MTI-nek.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.