Jó hír a Stranger Things rajongóinak – ekkor érkezhet a folytatás

Fél év szünet után ismét forgatnak a szereplők.

Forrás: hirado.hu2020. 10. 05. 18:44
Wolfhard, Finn; Matarazzo, Gaten; Brown, Millie Bobby; Schapp, Noah; McLaughlin, Caleb
Los Angeles, 2017. január 30. Finn Wolfhard kanadai, Gaten Matarazzo amerikai, Millie Bobby Brown angol, Noah Schapp amerikai és Caleb McLaughlin amerikai (b-j) színészek a sajtószobában tartott fotózáson, miután a Stranger Things címû sorozat színészeiként elnyerték a drámai tévéjáték-sorozatok legjobb szereplõgárdájának odaítélt kitüntetést az amerikai film- és televíziós színészek céhe, a SAG 23. díjkiosztó ünnepségén a Los Angeles-i Shrine Auditorium és Kiállítási Csarnokban 2017. január 29-én. (MTI/EPA/Paul Buck) Fotó: PAUL BUCK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy szinte minden Hollywoodban, televíziók is leálltak a produkcióik forgatásával, így történt meg, hogy a Stranger Things szereplői is csupán néhány napot dolgoztak az új évadon.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

From Russia with love...

Stranger Things (@strangerthingstv) által megosztott bejegyzés,

A Dailymail információi szerint azonban a múlt hét óta ismét forgat a stáb, melyről több lesifotó is napvilágot látott.

Finn Wolfhard kanadai, Gaten Matarazzo amerikai, Millie Bobby Brown angol, Noah Schapp amerikai és Caleb McLaughlin amerikai színészek a sajtószobában tartott fotózáson (MTI/EPA/Paul Buck)

Hat hónapnyi szünet után ismét Atlantában vannak kedvenceink, köztük Natalia Dyer, Gaten Matarazzo és Sadie Sink.

Bár a munka folytatódott, az idő szűkössége már nem teszi lehetővé, hogy idén debütálhassanak az új részek, ahogy azt a Netflix eredetileg tervezte, így ha lehet hinni a Radio Timesnak, akkor leghamarabb jövő nyáron, júliusban vagy augusztusban láthatjuk az új évadot.

Megvan, ki az idei év legjobban kereső színésznője

Sofia Vergara, a Modern család című tv-sorozat főszereplője lett az év legjobban kereső színésznője 2020-ban a koronavírus-világjárványnak köszönhetően, amely valamelyest háttérbe szorította a hollywoodi filmsztárokat.

A Nógrád megyei hírportál is beszámolt arról, hogy a Forbes amerikai üzleti magazin hétvégén közzétett friss adatai szerint a színésznő elmúlt 12 havi jövedelme elérte a 43 millió dollárt, és Vergara ezzel jócskán elhúzott olyan filmsztárok mellett, mint Angelina Jolie (35,5 millió dollár) vagy az izraeli Gal Gadot (31,5 millió dollár).

Sofia Vergara, aki egyébként már tavaly is a bevételi lista második helyezettje volt, 500 ezer dollárt zsebel be a Modern család minden egyes epizódjáért, ezen kívül az America’s Got Talent tehetségkutató zsűrijének tagjaként évadonként legalább hatmillió dollár jövedelemre tesz szert, nem számítva a különféle reklámszerződéseket.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.