John Travolta először mutatkozott lányával felesége halála után

A fenegyerek dobos, Tommy Lee feleségének szülinapi partiján vettek részt.

Forrás: MW2020. 09. 07. 9:55
TRAVOLTA, John
Róma, 2019. október 22. John Travolta amerikai színész a 14. Római Filmfesztiválon 2019. október 22-én. Az október 17. és 27. között tartott nemzetközi mustrán 25 ország 33 produkcióját vetítik, és 17 alkotás verseng a szemle fõdíjáért, a Marcus Aurelius-díjért. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari Fotó: Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amikor Pamela Anderson egy ideig Lee családnév alatt futott, akkor a Mötley Crüe ellentmondásos dobosának, Tommy Lee-nek volt a felesége. Frigyük nem volt hosszú, Tommy már Brittany Furlan férje, akinek épp születésnapja volt.

A kaliforniai eseményen részt vett a 66 éves John Travolta és 20 éves lánya, Ella is – írja a hirado.hu. A dolog azért érdekes, mert ez volt az apa-lánya páros első nyilvános megjelenése a közösségi médiában Ella édesanyja, Kelly Preston júliusi tragikus halála óta.

 
View this post on Instagram
 

Lovely lunch today with the Lee’s. Happy birthday @brittanyfurlan!

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Egy csodás ebéd Lee-éknél. Boldog szülinapot, Brittany!” – írta Travolta az Instagramjára.

A követők azonnal megjelentek a kommentszekcióban, és támogatásukról biztosították a színészlegendát, illetve dicsérték, mennyire jó apja Ellának.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.