Jövő nyárra halasztják Celine Dion budapesti koncertjét

Az európai koncertsorozat 2022. május 25-én indul az angliai Birminghamben.

Forrás: MTI2021. 02. 18. 16:54
Celine Dion performing in Milwaukee
A budapesti koncertet a tervek szerint 2022. június 27-én rendezik meg Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jövő nyárra halasztja európai turnéját Celine Dion, a budapesti koncertet a tervek szerint 2022. június 27-én rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

Az összegzés felidézi, hogy a Courage World Tour 2020-as európai dátumait korábban már 2021-re halasztották, de a továbbra is fennálló járványügyi helyzet miatt a koncerteket a 2022-es évre ütemezik át.

A budapesti koncertet a tervek szerint 2022. június 27-én rendezik meg
Fotó: Flickr

Mint írják, az európai koncertsorozat 2022. május 25-én indul az angliai Birminghamben és szeptember végén zárul Párizsban. A budapesti koncert a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében valósul majd meg.

A 2020-as vagy 2021-es dátumokra megvásárolt belépőjegyek érvényesek az új 2022-es budapesti időpontra is – áll az összegzésben.

Janet Jackson elárverezi több mint ezer színpadi ruháját

Janet Jackson elárverezi esküvői és több mint ezer színpadi ruháját, a bevétel egy részét jótékony célra fordítja.

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő, aki korábban sohasem tartott még aukciót, több mint ezer olyan fellépőruháját adja el, amelyekben az elmúlt négy évtizedben a színpadon, turnékon, a vörös szőnyegen vagy zenei videókban jelent meg.

A Julien’s Auctions által szervezett, május 14. és 16. között tartandó árverésen licitálni lehet arra az esküvői ruhára is, amelyet táncosával, Rene Elizondóval titokban megtartott házasságkötésekor viselt 1991-ben.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.