Kanye West nem szedi a gyógyszereit, ismét ámokfutásba kezdett

Kim Kardashian ismét fontolgatja, hogy otthagyja, hiszen megígérte neki, hogy szedi majd a gyógyszereket.

Forrás: borsonline.hu2020. 09. 20. 18:54
Kardashian, Kim; West, Kanye
New York, 2019. november 7. Kim Kardashian amerikai modell, sznszn, televzis szemlyisg s frje, Kanye West Grammy-djas amerikai rapzensz a The Wall Street Journal cm amerikai politikai-zleti napilap djainak kiosztjn a New York-i Modern Mvszetek Mzeumban 2019. november 6-n. MTI/EPA/Jason Szenes Fotó: Jason Szenes Forrás: MTI/EPA/Jason Szenes
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aggodalommal tölti el a rajongókat, hogy Kanye West újabb zavaros bejegyzéseket tesz közzé Twitter-oldalán. A 43 éves, bipoláris zavarban szenvedő rapper ezúttal arról írt, hogy hétéves nagylányát, Northot el akarják venni tőle, őt pedig meg akarják ölni.

– Northy, háborúba megyek érted! Az életemet kockáztatom érted, és ha megölnének, ne hagyd, hogy a fehér média rossz embernek állítson be engem! Ha azzal fenyegetnek, hogy elvesznek tőlem, tudd, hogy szeretlek – írta West a bejegyzésében, amely azóta törlésre került.

Fotó: MTI/EPA/Jason Szenes

Kanye az utóbbi időben egyre furcsább dolgokat oszt meg a rajongóival: legutóbb egy videót töltött fel arról, ahogy levizeli a Grammy-díját. Emiatt a közösségi oldal 24 órára le is tiltotta őt. A People magazin úgy tudja, a rapper nem szedi a gyógyszereit, ezért kezdett újra ámokfutásba a közösségi oldalon. Felesége, Kim Kardashian ismét azt fontolgatja, hogy otthagyja, hiszen megígérte neki, hogy rendesen szedi majd a tablettákat.

– Nem szedi a gyógyszereit, pedig megígérte, hogy fogja. Legutóbb abban állapodtak meg Kimmel, hogy folytatja a gyógyszeres kezelést és megpróbál uralkodni magán. Fűt-fát ígért, de alig egy hónappal később már meg is szegte azokat – mondta a lapnak egy bennfentes, aki szerint Kim úgy dönt majd, ahogy az négy gyermeküknek a legjobb lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.