Kevés is elég volt Liam Neeson filmjének az első hely megőrzéséhez

A The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő mozis piac jegyárbevételi toplistáján.

Forrás: MTI2021. 01. 25. 8:40
Neeson, Liam;
Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét Fotó: FOCKE STRANGMANN Forrás: MTI/EPA/Focke Strangman
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

Az eredmények meg sem közelítik a pandémia előtti számokat, mivel a mozik alig több mint fele tart nyitva, a legnagyobb városok – köztük New York és Los Angeles – filmszínházai határozatlan időre bezártak – írta a Variety.com iparági becslésekre hivatkozva.

A második helyen a Croodék: Egy új kor című animációs film szerepel, a DreamWorks produkciója a kilencedik hétvégéjén 1,8 millió dollárt hozott, így a globális piacok bevételével együtt már 139,8 milliónál jár.

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét
Fotó: MTI/EPA/Focke Strangman

A Wonder Woman 1984, a Warner Bros. szuperhősfilmje 1,6 millió dollárral zárhatta a hétvégét. A film egyszerre került a mozikba és az HBO Max streamingszolgáltató kínálatába. Globálisan 148 milliót hozott eddig.

A Milla Jovovich közreműködésével forgatott Monster Hunter című produkció a negyedik a hétvégi kasszasikerlistán 820 ezer dollárral, a Universal westernjére, a News of the Worldre 810 ezer dollárért váltottak jegyet a hétvégén.

Nicolas Cage állatrobotokkal harcol majd új filmjében

Debütált az első trailer a Nicolas Cage nevével fémjelzett Willy's Wonderland című filmből.

Az előzetese alapján feketén komikus akcióhorrornak ígérkező filmben Cage autója defektet kap, ő pedig a javításért cserébe vállalja, hogy éjszaka kitakarít a Willy’s Wonderland nevű, bezárt vidámparkban. Ahol hősünk végül egy csapat fiatal társaságában az életéért lesz kénytelen harcolni egy csapat robotszörny ellen.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.