Ki nem találná, kivel dolgozik legújabb filmjén Brad Pitt

Oprah Winfrey és Brad Pitt produkciós cégei viszik filmvászonra Ta-Nehisi Coates amerikai író A korsótáncos című, a rabszolgatartás brutalitását felfedő regényét – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2020. 11. 11. 15:03
PITT, Brad
Tokió, 2014. november 15. Brad Pitt amerikai színész a Harag (Fury) címû filmje bemutatóján Tokióban 2014. november 15-én. (MTI/EPA/Christopher Jue) Fotó: Christopher Jue Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai televíziós műsorvezető Harpo Films nevű és Brad Pitt Plan B nevű cége mellett Kamilah Forbes, a New York-i Apollo Színház vezető producere vesz még részt az MGM számára készülő film munkálataiban- írja a Variety filmes portál.

Forbes rendezte Coates Amerikai Nemzeti Könyvdíjjal elismert Between the World and Me című írásának színházi adaptációját, és ő jegyzi a könyvsiker HBO számára készülő feldolgozását is.

Brad Pitt ezúttal Oprah Winfrey bevonásával forgat filmet
Fotó: Christopher Jue / MTI/EPA

A Plan B és a Harpo Films korábban az Oscar-díjra jelölt Selma című 2014-es filmen dolgozott együtt.

A korsótáncos című regény főszereplője a rabszolgasorba született Hiram Walker, aki még kisgyerek volt, amikor édesanyját gazdájuk eladta, ezért elveszett minden emléke róla.

Amikor később Hiram majdnem a folyóba fullad, felfedezi, hogy misztikus ereje van, amely az édesanyjával kapcsolatos rég elveszett emlékeivel függ össze.

A teljes cikket IDE KATTINTVA érheti el.

Nagycsaládos hírességek, akik szinte gyűjtik a gyerekeket

Hollywoodban is szép számmal találhatók nagycsaládos hírességek. Ki a gyermekek iráni szeretetből, ki véletlenül, míg van olyan, aki pénzügyi megfontolásból bővítette a famíliáját.

Angelina Jolie

Volt időszak, amikor egész Hollywoodban egyetlen embert sem lehetett volna találni, aki fogadott volna arra, hogy a botrányhősnő Angelina Jolie-ból tisztes, nagycsaládos anyuka lesz. A drogok hálójába keveredett, szeretőit gyakran cserélgető, testvérével csókólózó színésznő azonban mindenkit meglepett, mikor a 2000-es évek elején örökbe fogadta a dél-korai születésű Maddox-ot, majd később Zaharát és Pax-ot, Brad Pitt jóvoltából pedig három gyermeke is született.

Az anyaság megváltoztatta a színésznő életét. Többször is kifejtette, hogy szívesen fogadna örökbe még több gyereket, de a terve eddig nem valósult meg. Korábbi alkalmazottai szerint ez nem is nagy baj, mert a Jolie-lakban teljes a káosz. Állítólag a fiatalok teljesen szabadjára vannak engedve, anyjuk szinte soha nem szól rájuk, a házban uralhatatlan a rendetlenség és a gyerekek étkezési szokásai is kritikán aluliak: a legtöbbször gyorséttermi kaját és chipset esznek.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.