Kiderült, mikor tér vissza Baby Yoda és a Mandalorian

A stáb 2020 márciusában épp be tudta fejezni a 2. évad forgatását, így október 30-án sor kerülhet a premierre.

Forrás: MW2020. 09. 06. 12:27
null
Genova, 2017. március 8. A Csillagok háborúja címû filmekbõl ismert Yoda mester figurája a Genovában rendezett Star Wars Play nevû kiállításon 2017. március 8-án, a megnyitó elõtti napon. A Star-Wars maketteket és modelleket bemutató tárlat július 16-ig látogatható. (MTI/EPA/Luca Zennaro) Fotó: LUCA ZENNARO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mandalorian 2019 végének nagy sikere volt, a legtöbb Star Wars-rajongó elfogadta vagy megszerette a szériát, pedig kritikus közönségről van szó – írja az Origo.

A sorozat stábjának (így a nézőknek is) szerencséje volt, mert 2020 márciusában épp be tudták fejezni a 2. évad forgatását – utána a járvány miatt szinte senki nem tudott forgatni hónapokon át.

Most kiderült, hogy október 30-án lesz a 2. évad premierje. Sok ismert arc érkezett a sorozatba.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.