Kiderült, milyen állapotban van Lady Gaga meglőtt kutyasétáltatója

Lady Gaga egy hónapja meglőtt kutyasétáltatója hírt adott magáról az Instagramon, végre elhagyhatta a kórházat.

Forrás: origo.hu2021. 03. 31. 8:46
BIDEN, Joe; LADY GAGA
Lady Gaga kutyáit nem lopták el a hős kutyasétáltató miatt Fotó: MTI/EPA/ Getty pool/Win McNamee
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint írtuk, a februárban meglőtt Lady Gaga kutyasétáltatója, Ryan Fischer kórházba került, mert megakadályozta, hogy ellopják az énekesnő francia bulldogjait. A kutyák hamar meglettek, a férfi állapotáról azonban nem lehetett sokat tudni, utoljára március elsején posztolt a kórházból – írja az Origó.

Lady Gaga kutyáit nem lopták el a hős kutyasétáltató miatt
Fotó: MTI/EPA/ Getty pool/Win McNamee

Most arról mutatott egy videót, hogy felöltözik Carly Simon egyik slágerére, és több mint egy hónap után végre elhagyja a kórházat.

Mint írta, a gyógyulásig nem vezetett egyenes út, hisz hiába engedték ki pár nap után az intenzívről, a tüdeje nem bírta a terhelést, úgy nézett ki, hogy össze fog omlani. Végül a tüdejéből el kellett távolítani néhány darabot, maradandó károsodással ment tehát haza.

Fischer tisztában van azzal is, hogy a traumát sem lesz könnyű feldolgoznia, a visszatérése a mindennapokhoz aligha lesz zökkenőmentes.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA olvashatja.

Lady Gaga hatalmas jutalmat ajánlott ellopott kutyáiért

Félmillió dolláros (148 millió forintos) jutalmat ajánlott fel Lady Gaga annak, aki visszaviszi ellopott kutyáit, két francia bulldogot.

A sztár kutyáit, Kojit és Gustavot Hollywoodból lopták el, miközben Lady Gaga éppen Rómában tartózkodott, ahol egy filmet forgatott. A kutyasétáltató este vitte ki az énekesnő három francia bulldogját sétálni. Egy férfi rálőtt, majd egy fehér kocsival elmenekült és két kutyát is magával vitt – közölte a Los Angeles-i rendőrség. A mentők tájékoztatása szerint a sérült áldozatot – egy harmincas éveiben lévő férfit – kórházba szállították. A kutyasétáltató este vitte ki az énekesnő három francia bulldogját sétálni. Egy férfi rálőtt, majd egy fehér kocsival elmenekült és két kutyát is magával vitt – közölte a Los Angeles-i rendőrség. A mentők tájékoztatása szerint a sérült áldozatot – egy harmincas éveiben lévő férfit – kórházba szállították.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.