Közös projekten dolgozott a Metallica és Elton John

Sejthető, hogy valamilyen közös dalban gondolkoznak, bár az még rejtély, hogy feldolgozás lesz vagy pedig egy új szerzemény.

Forrás: borsonline.hu2021. 04. 03. 10:50
JOHN, Elton
Elton John fellép a 92. Oscar-gálán a hollywoodi Dolby Színházban 2020. február 9-én Fotó: Etienne Laurent Forrás: MTI/EPA/Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sir Elton John többek közt a Metallicával is készül valamire. Sejthető, hogy valamilyen közös dalban gondolkoznak, bár az még rejtély, hogy feldolgozás lesz vagy pedig egy új szerzemény – olvasható a Bors online felületén.

Volt már a popzene elmúlt évtizedeiben pár igencsak különös kollaboráció, de könnyen lehet, hogy az egyik legkülönösebbként vonul be a történelembe a Metallica és Elton John közös felvétele – bármi is legyen az. Jelenleg ugyanis még több a kérdőjel, mint a tény, annyi azonban bizonyos: maga a 74 éves brit zenész árulta el, hogy a pandémia alatt dolgozott valamin a metalzenekarral.

Elton John a 92. Oscar-gálán a hollywoodi Dolby Színházban 2020. február 9-én
Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent

– Csináltam valamit a Metallicával a lezárások alatt. Nem csináltam mostanában eltonos dolgokat, hanem másokkal csináltam nagyszerű dalokat – magyarázta saját, Rocket Hour nevű műsorában.

Hogy mi lesz ez a valami a Metallicával, az bizony nagy kérdés. Annyi bizonyos, hogy a metalzenekar nagy tisztelője Eltonnak, aki egyébként Miley Cyrus Metallica-feldolgozáslemezén is részt vesz majd, méghozzá a Nothing Else Matters-ben – írja a New York Post.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

92 évesen új albummal jelentkezett a Metallica dobosának az édesapja

Torben Ulrich, az egykori dán teniszcsillag, aki egyben a Metallicadobosának, Lars Ulrichnak az édesapja, most adott ki egy új albumot Lori Goldston zeneszerzővel és csellistával – írja az Erdély.ma dániai tudósítója. Az album címe: Oakland-momentumok: cselló, hang, újraegyesülés (örvendezés). Ez az első alkalom, hogy a 92 éves dán Lori Goldstonnal dolgozik, aki korábban a Nirvanával és számos filmkészítővel, koreográfussal és képzőművésszel alkotott együtt. Torben Ulrich hivatásos teniszezőkarrierje mellett több művészeti ágban is jeleskedik: író, filmrendező, klarinétművész, költő, dalszerző és festő.

A cikk ITT olvasható tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.