Különleges újévi fogadalmakat tettek a hazai hírességek

Vitathatatlan, hogy a koronavírus-járvány idén mindent felülírt. A magyar sztároknak is rengeteg dolgot át kellett értékelniük, ez pedig hatással van az újévi fogadalmaikra is. A hírességek a Ripostnak árulták el, idén újévkor mit fogadnak meg!

Forrás: RIPOST.HU2021. 01. 02. 19:44
Csepregi va
Budapest, 2015. március 25. Csepregi Éva énekes, a Neoton együttes egykori tagja a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csepregi Évát inspirálják az újévi fogadalmak. A Neoton Família énekesnője minden évben megfogad valamit, és általában be is tartja ezeket. A 2021-es ígérettel azonban nehezebb dolga lesz a világjárvány miatt.

Csepregi Éva énekes, a Neoton együttes egykori tagja
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

„Sokan úgy tartják, hogy a fogadalmak azért vannak, hogy megszegjük őket, de én nem így gondolom, inkább inspirál, hogy vajon meddig tudok elmenni a kitűzött célomért. Tavaly azt fogadtam meg, hogy sokkal többet fogok pihenni, és ez a járvány miatt meg is valósult. Rengeteg dalszöveg született és volt időm mindenre, amire eddig nem. A jövő évre a bizonytalanság miatt nehezebb kitűzni célokat, de ahogy lehetőségünk van rá, szeretnénk minél több koncertet adni, találkozni a rajongókkal, és az Aréna koncertünket is megtartatni” – fogalmazott Éva.

Király Viktor koncertezni szeretne

Király Viktor az Instagramon fejtette ki, hogy zenésztársaihoz hasonlóan neki is az a legnagyobb vágya, hogy 2021-ben visszatérhessen a színpadra, a koronavírus pedig ne legyen más, csak egy rossz álom.

„Kinek mi lesz az újévi fogadalma? Nekem egyértelműen az elő koncertezés! Én 2021-ben ezt akarom elérni, mint sok más zenész társam. Soha nem gondoltam volna, hogy eljön az a pillanat, amikor azon kelljen aggódni, mikor lesz újra élő fellépés?! Ez egyben szomorú és figyelemfelkeltő érzés! Ilyenkor lehet igazán megbecsülni azt, ami van, vagy volt” – írta az énekes a közösségi oldalon.

Dobó Ágiék bakancslistát írnak

Dobó Ági és családja újévi fogadalmak helyett inkább bakancslistát ír. A Mokka gyönyörű műsorvezetője a Ripostnak azt is elmesélte, hogy mi lesz a 2021-es évük egyik legnagyobb projektje.

„Az igazság az, hogy mi nem nagyon szoktunk fogadalmakat tenni. Inkább bakancslistát írunk, és próbálunk mindent kipipálni az adott év végére. Tehát a főbb célokat, terveket és álmokat mindig papírra vetjük. 2021-re az egyik bakancslistás tervünk például, hogy a házunkban, ahol immáron két éve élünk tényleg mindent befejezzünk. A kert csinosítása, kapu és kerítés építése, illetve a benti apróbb kis munkák befejezése” – fejtette ki a Ripostnak a TV2 műsorvezetője.

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.