Különleges módon köszöntötte fel nejét Dwayne Johnson

A szupersztár felesége 36 éves lett, erről emlékezett meg Hollywood egyik legnagyobb csillaga.

Forrás: origo.hu2020. 09. 11. 9:30
Johnson, Dwayne
Los Angeles, 2019. december 10. Dwayne Johnson amerikai színész a Jumanji: A következõ szint címû filmjének bemutatóján Los Angelesben 2019. december 9-én. MTI/EPA/David Swanson Fotó: David Swanson Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dwayne Johnson az Instagramon is felköszöntötte a feleségét, Lauren Hashiant, a 36. születésnapja alkalmából egy közös fotót tett ki magukról.

A kép melletti bejegyzést egy AC/DC-idézettel, a You Shook Me All Night Long szövegrészletével kezdte, majd a nőt méltatta, magát hálásnak mondta – végül pedig közölte, hogy a tequilát ő állja.

A pár egyébként 2007-ben jött össze, de az esküvőjükre csak tavaly került sor, addigra már két lányuk is született közösen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.