Kylie Minogue úgy érzi, 53 évesen révbe ért

A gyönyörű énekesnőnek eddig nemigen volt szerencséje a szerelemben. Ám sosem késő!

Forrás: MW2021. 06. 08. 14:16
Minogue, Kylie
London, 2017. szeptember 19. Kylie Minogue ausztrál énekesnõ a Kingsman: Az aranykör (Kingsman The Golden Circle) címû film bemutatóján Londonban 2017. szeptember 18-án. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga) Fotó: FACUNDO ARRIZABALAGA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyönyörű énekesnőnek eddig nemigen volt szerencséje a szerelemben. Ám sosem késő! Kylie Minogue 53 évesen nemsokára kimondja a boldogító igent – olvasható a szoljon.hu oldalán.

Kylie Minogue szerelmi élete nem alakult éppen szerencsésen. Az énekesnő túl van számtalan kapcsolaton, de egyik férfi sem bizonyult az igazinak, és mindegyik románc vége csalódás lett.

Az ausztrál énekesnő a Kingsman: Az aranykör (Kingsman The Golden Circle) című film bemutatóján Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Ám ő a legjobb példa arra, hogy sosem késő, és nem szabad feladni a reményt!

Az énekesnőre ugyanis ötvenéves korában talált rá a nagy szerelem a GQ magazin brit kreatív igazgatója, Paul Solomons személyében.

A férfi idén januárban el is jegyezte szerelmét, Kylie 53 évesen fogja kimondani a boldogító igent.

Korábbi cikkünkben egy másik híresség boldogságáról írtunk. Ismét szerelmes? Új barátnője lehet Brad Pittnek. A hírek szerint egy díjkiosztón találkoztak, Brad barátai szerint valami elkezdődött közöttük.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.