Lefújták az Oscar-díjas hollywoodi sztár sorozatát

Lefújta az Amazon a Joe Exoticról, a Tigriskirály néven ismertté vált egykori amerikai magánállatkert-tulajdonosról szóló játékfilmsorozatot, amelynek Nicolas Cage lett volna a főszereplője – számolt be róla a The Hollywood Reporter című filmes portál.

Forrás: MTI2021. 07. 14. 15:47
CAGE, Nicolas
Nicolas Cage érkezik Mandy című versenyfilmjének bemutatójára az 51. Sitgesi Nemzetközi Filmfesztiválon 2018. október 6-án Fotó: Quique García Forrás: MTI/EPA/Quique García
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyolcrészesre tervezett széria a Netflix nagy sikerű dokumentumfilm-sorozatára és a Texas Monthly című amerikai magazin egy 2019-es cikkére épült volna.

Az Oscar-díjas Cage a Variety című filmes portálnak nyilatkozva elmondta, hogy az Amazont már nem érdekli a 2020 májusában beharangozott projekt, a Tigriskirály „nem releváns többé”.

Nicolas Cage érkezik Mandy című versenyfilmjének bemutatójára az 51. Sitgesi Nemzetközi Filmfesztiválon 2018. október 6-án
Fotó: MTI/EPA/Quique García

A Tigrisvilág (Tiger King) című dokumentumfilm-sorozatot tavaly márciusban mutatta be a Netflix streamingszolgáltató. Az oklahomai magánállatpark különös igazgatóját, Joe Exoticot – eredeti nevén Joe Schreibvogelt – bemutató széria rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert. A férfi jelenleg börtönbüntetését tölti gyilkosság és az állatvédelmi törvények megsértése miatt.

A sorozatot tíz nap alatt 34 millió alkalommal nézték meg a Netflix előfizetői.

Nicolas Cage az 1990-es évek legnagyobb sztárjainak egyike. Oscar-díját 1996-ban a Las Vegas, végállomás című film főszerepéért kapta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.