Liam Neeson nagy vágya, hogy Qui-Gon Jinnként térhessen vissza

A színész nem venné zokon, ha szerepet kapna az Obi-Wan sorozatban.

Forrás: hirado.hu2021. 01. 15. 9:45
null
Az Elrabolva filmek sztárja 1999-ben a Baljós árnyakban tűnt fel, mint nagy hatalmú Jedi mester Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Elrabolva filmek sztárja 1999-ben a Baljós árnyakban tűnt fel, mint nagy hatalmú Jedi mester. Azonban George Lucas úgy vélte, halála nemes célt szolgálna, így Qui-Gon Jinn az életét áldozta, hogy legyőzze a Sith lovag Darth Mault, ezzel a rendező kiírta őt a Csillagok háborúja további részeiből.

Amióta a Diseny megvásárolta a Star Wars jogait, sorra gyártják a különböző spin-offokat, több kevesebb sikerrel. Egyik ilyen próbálkozásuk az Obi-Wan sorozat lesz, amiben nem csak Ewan McGregor tér vissza, hanem az ifjú Darth Vader, Hayden Christensen is, így nem lenne meglepő fordulat, ha valahogy Neeson karaktere is beköszönne a készülő szériába. A színész nemrég egy interjúban nyilatkozott a témát illetően – írja a Gamesradarra hivatkozva a hirado.hu.

„Őszintén megmondom, én semmit nem hallottam a dologról, de mindenképpen benne lennék, igen” – mondta.

Az Elrabolva filmek sztárja 1999-ben a Baljós árnyakban tűnt fel, mint nagy hatalmú Jedi mester
Fotó: Flickr

Ugyan történet szerint a 66-os parancs után játszódik majd a sztori, tehát bőven Qui-Gon halála után, nem megoldhatatlan a Jedi mester visszatérte. A sithek bosszúja végén Yoda elhinti, hogy Qui-Gon rájött, hogyan maradhat életben az erő által. Ő tanította meg Yodát, majd később Obi-Want is arra, hogyan lehet Erő-szellemként manifesztálódni. Mivel Obi tatooine-i száműzetése során évekig kapcsolatban állt korábbi mesterével, így csodálkoznánk, ha a sorozat készítői kihagynák Neesont a folytatásból.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Ben Affleck ifjúsági fantasy regényt adaptál vászonra

Ben Affleck rendezi a Keeper of the Lost Cities című filmet a Disney stúdiónak.

A film forgatókönyvét Shannon Messenger hét folytatást megért azonos című regényéből Kate Gritmon és Ben Affleck írják.

A történet főhőse a 12 éves Sophie, akinek telepatikus képességei vannak. Rájön, hogy különleges adottságát az magyarázza, hogy ő nem ember, hanem a címszereplő „elveszett városok” világából származik.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.