Liam Neesont nézőcsalogatónak használják

A színész személyesen köszönti a filmrajongókat az ismételten megnyíló New York-i moziban.

Forrás: hirado.hu2021. 03. 08. 11:20
null
Liam Neeson a New Yorkban ismét megnyitó mozik egyikében személyesen köszönti majd a vendégeket Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Hihetetlen jó érzés lesz újra embereket látni a jegypénztáraknál” – kezdte mondandóját a hatvannyolc éves észak-ír színész Liam Neeson. A színész a New Yorkban ismét megnyitó mozik egyikében személyesen köszönti majd péntek este a vendégeket filmje, a The Marksman premierjén – írja a hirado.hu.

Az Amerikában karriert csináló, és egészen megdöbbentő módon idősebb korára akcióhőssé váló világsztár a Hollywood Reporternek nyilatkozva gyermekéveit is felidézte: „Amikor kölyök voltam, már akkor megéreztem, hogy a mozi egy szent hely. Ez a véleményem a mai napig nem változott.”

Liam Neeson a New Yorkban ismét megnyitó mozik egyikében személyesen köszönti majd a vendégeket
Fotó: Flickr

„A mostani mozinyitások bekerülnek majd a történelemkönyvekbe” – folytatta Neeson a The Hollywood Reporternek.

„Ez valami olyasmi érzés lesz, mint amikor a nagy nekivetkőzés után, de még a csobbanás előtt beletesszük óvatosan a nagylábujjunkat a vízbe. New York lakossága mozi- és színházszerető, nagy nap ez nekik is.”

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Az idős Casanováról forgat filmet Gabriele Salvatores

A nagy szépség sztárja, Toni Servillo játssza az idős Casanovát Gabriele Salvatores új filmjében – írta a Variety.com.

Az Il ritorno di Casanova (Casanova visszatérése) című film, amelyben a híres nőcsábász nehezen dolgozza fel, hogy már elmúlt 60, Arthur Schnitzler regénye nyomán készül. A forgatókönyvön Salvatores A nagy szépség írójával, Umberto Contarellóval és Sara Mosettivel dolgozik.

Schnitzler párhuzamos narratívájára építve Salvatores új nézőpontból közelíti meg a Casanova-mítoszt.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.