Liptai Claudia elmondta, mi akadályozza a fogyásban

A műsorvezető nem csinál titkot abból, hogy hadilábon áll a diétával. Bár még nem találta meg az igazit, egyetlen tippje van, amely úgy érzi, mindig beválik.

Forrás: MW2021. 05. 28. 9:50
Liptai Claudia
Budapest, 2015. április 30. Liptai Claudia Ruth szerepében Noël Coward Vidám kísértet címû bohózatának próbáján a budapesti Játékszínben 2015. április 30-án. A darabot május 6-án, Böhm György rendezésében mutatják be. MTI Fotó: Kallos Bea Fotó: Kallos Bea
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szinte minden témáról kendőzetlen őszinteséggel beszél az ÉdesKettes című rádiós műsorában Liptai Claudia és Pataki Ádám – derül ki a beol.hu cikkéből.

Így a házaspár megosztotta azt az örömét is, miszerint nemrég egy kerti sütögetővel lettek gazdagabbak, amit már fel is avattak bográcsozással, szalonnasütéssel. A finom falatok kapcsán azonban a diéta is terítékre került – írja a Bors.

Kevés téma van, ami kényes számomra, de a diéta az. Az a helyzet, hogy sok mindenben van önuralmam, de a diéta nem tartozik közéjük. Valószínűleg genetika is, de a gyerekkorom is hozzájárul, én örömömet lelem az ízekben, az evésben

– mondta a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, aki még nem találta meg a tökéletes fogyókúrát.

Liptai Claudia. Fotó: MTI/Kallos Bea

– Életemben egyszer tudtam sokat fogyni, azt is csak egy szerelmi bánat miatt. Akkor lement 20 kilogramm. Ugyanakkor még nem találtam meg azt a diétát, amely hosszú távon bevált, amelyben hiszek és amely jó a testemnek is – árulta el a csinos műsorvezető, akinek idomaiért sokak rajonganak, ő még sincs jóban a tükörrel.

Összetörné az összes tükröt

– A tükröket össze kellene törni! Nem azt mondom, hogy engedjük el a gyeplőt, mindenki hízzon, ahogy kedve tartja, hiszen az nem lenne egészséges. Viszont amikor belenézünk a tükörbe, mindig elégedetlenek leszünk. Pedig mindenkinek van egy alkata, ami jól áll neki. Ezt kellene megtalálni, nem irreális elvárásokat támasztani magunkkal szemben – mondta a műsorvezető, aki egyetlen dolgot tart szem előtt az étkezései során.

– Fontos, hogy legyen öröm az étkezésben, de a mértékletesség, az a nyomorult mértékletesség az egyik legfontosabb. Ha elszalad a ló az étkezéssel, vegyünk vissza, nagyjából ez az, amire figyelni kell… vagy kellene

– tette hozzá Liptai Claudia.

Korábbi cikkünkben Pataky Attila tervéről írunk: akár reggelig is eltarthat az idei első koncertje! Az énekes tudja, mi a rock and roll! Hihetetlenül várja már, hogy annyi idő után újra színpadra állhasson, ráadásul nem is akármire készül!

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.