Lopási ügybe keveredett Kim Kardashian

Kim Kardashian nevében vettek meg egy lopott műkincset, a sztár azonban azt állítja, hogy nem ő áll a vásárlás mögött – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 05. 07. 15:41
null
Kim Kardashian Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2016-ban negyven műtárgy érkezett hajóval a Los Angeles-i kikötőbe, amelyeket mind illegálisan csempésztek ki Olaszországból – köztük pedig az egyiknél most Kim Kardashian neve is felmerült.

Kim Kardashian
Fotó: Flickr

Egy első vagy második századbeli Athéné-szobor maradványáról – konkrétan az alsó feléről – van szó, amelynek eredetijét még a Diszkoszvető alkotója, Mürón készíthette: a legutóbbi eladási papírok szerint ezt vásárolta meg Kim Kardashian nevében a Noel Roberts Trust, amely közel 750 ezer dollárt, több mint 220 millió forintot fizetett a szoborért.

Kardashian tagadja, hogy nála lenne a műtárgy, szerinte jogtalanul használták a nevét a vásárláskor: az NBC Newsnak azt mondta, a szobornak még csak a létezéséről sem tudott az ügy kirobbanása előtt.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Flickr

Úgy tűnik, Kim Kardashian kaszál nagyobbat a válással

Kim Kardashiannál betelt a pohár, néhány hónapja kiadta férje, Kanye West útját, a rappernek pedig esélye sincs visszatalálni exe szívéhez, aki a házassági tanácsadást is lefújta, sőt, a valóságshow-sztár a válóperek nagyágyúját, a válni akaró sztárok kedvencét, Laura Wasser ügyvédet bízta meg, hogy képviselje a bíróságon az érdekeit – írja a hirado.hu.

A hivatalosan beadott válási papírok szerint, gyerekeiket közösen nevelnék tovább, azonban a vagyont érintő kérdésekről eddig nem ismertük egyik fél álláspontját sem. A TMZ azonban most meg tudta, hogy a pár közös villájában, a Californiai Hidden Hillsen Kim marad a gyerekekkel, hiszen a legfontosabb, hogy csemetéik számára biztosítani tudják a stabilitást.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.