Mads Mikkelsen is játszik az Indiana Jones 5. részében

A 78 éves Ford ismét ikonikus szerepét, a fedora kalapos régészprofesszort alakítja.

Forrás: MTI2021. 04. 19. 12:24
Mikkelsen, Mads
Mads Mikkelsen is szerepel Harrison Ford mellett az ötödik Indiana Jones-filmben Fotó: Franck Robichon Forrás: MTI/EPA/Franck Robichon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mads Mikkelsen is szerepel Harrison Ford mellett az ötödik Indiana Jones-filmben – osztotta meg értesülését a Variety.com pénteken.

A régészprofesszor új kalandjában Phoebe Waller-Bridge is játszik majd. Az ötödik Indiana Jones-filmet James Mangold rendezi, aki az előző négy epizódot készítő Steven Spielbergtől vette át a feladatot. Spielberg producerként működik közre a film megvalósításában Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel társaságában.

A 78 éves Ford ismét ikonikus szerepét, a fedora kalapos régészprofesszort alakítja. Az ötödik epizód szinopszisát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, és az sem derült ki, hogy Mikkelsen kit játszik a filmben.

Az Indiana Jones 5. című produkciót már többször elhalasztották, a legutóbbi változás után 2022. július 29-re tűzték ki premierjét. Az első Indy-film, Az elveszett frigyláda fosztogatói 1981-ben debütált a filmvásznon. A nagy sikerű kalandfilmet 1984-ben követte az Indiana Jones és a végzet temploma, majd 1989-ben az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag. A sorozat negyedik részét, az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című produkciót 2008-ban mutatták be.

Mads Mikkelsen is szerepel Harrison Ford mellett az ötödik Indiana Jones-filmben
Fotó: MTI/EPA/Franck Robichon

Mikkelsent korábban a Casino Royale című James Bond-filmben, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet című sci-fiben és a Doktor Strange című Marvel-produkcióban is láthatta a közönség. Legközelebb A legendás állatok és megfigyelésük 3. részében tűnik fel, amelyben Johnny Depp szerepét, Grindelwaldot veszi át.

Mikkelsen tavaly bemutatott, Még egy kört mindenkinek című filmjét két Oscar-díjra jelölték, köztük a legjobb nemzetközi film kategóriában.

Borítókép: Mads Mikkelsen dán színész az Artic című filmje bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 71. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon

Sandra Bullock és Brad Pitt is szerepel egy új akciófilmben

Sandra Bullock és Brad Pitt is játszik a Bullet Train című akciófilmben, amit David Leitch rendez – írta a Deadline.com hollywoodi hírportál.

A két Oscar-díjas színész, Bullock és Pitt először szerepel együtt a filmvásznon. A Sony stúdió filmjében Joey King, Aaron Taylor Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Masi Oka és Andrew Koji is szerepel.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.