Másodszor is megjelent a koronavírus egy stáb forgatásán

Másodjára állt le a járvány miatt a New York igazi feleségei című realitysorozat forgatása – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 01. 17. 15:45
koronavírus
A kép illusztráció Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy időre leállt a The Real Housewives of New York, vagyis a New York igazi feleségei következő, tizenharmadik évadjának a forgatása, miután az egyik szereplő koronavírus-tesztje pozitív lett.

A produkciót másodjára érinti a koronavírus-járvány, tavaly októberben ugyanis pár stábtag kapta el a betegséget, akkor a főszereplő luxusfeleségek megúszták.

A New York igazi feleségei a The Real Housewives-franchise darabjai közül a másodikként indult 2008-ban, az első a The Real Housewives of Orange County, vagyis A Narancsvidék asszonyai volt. Azóta még nyolc amerikai kiadás került a képernyőre, majd jöttek a nemzetközi verziók, köztük a magyar Feleségek luxuskivitelben.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

 

Omar Sy játssza a mestertolvajt a Lupin című új sorozatban

Omar Sy, az Életrevalók sztárja alakítja a mestertolvajt a Netflix pénteken debütáló Lupin című új francia sorozatában.

A produkcióban Sy Assane Diopot játssza, aki apja igazságtalan elítélése miatt akar elégtételt venni. Diop karakterében a híres francia mestertolvaj, Arsene Lupin születik újjá. A sorozat további szereplői között van Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella és Soufiane Guerrab is, a szériát a francia Louis Leterrier és a chilei Marcela Said rendezte.

Arsene Lupin, az úriember mestertolvaj figuráját 1905-ben Maurice Leblanc találta ki. A hősről több mozifilm és tévésorozat is született. George Kay brit forgatókönyvíró, a Netflix új sorozatának alkotója mai környezetbe helyezte a főszereplőt, aki 25 éve elhunyt apját akarja megbosszulni azokon, akik felelősek voltak igazságtalan elítéléséért.

A Gaumont produkciójában forgatott sorozat tíz epizódból áll, ezek közül az első öt kerül a Netflix kínálatába pénteken.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.