Annyira rossz a Trónok harca vége, hogy még a színészeket sem érdekli

Michael McElhatton öt évig volt a Trónok harcában, de olyan rossz kritikát kapott a lezárás, hogy még nem vette rá magát, hogy megnézze a sorozat végét – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 04. 12. 15:47
null
Budapest, 2018. május 18. Ramini Djawadinak, a Trónok harca címû amerikai televíziós fantasy sorozat zeneszerzõjének show-ja a Papp László Budapest Sportarénában 2018. május 18-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Michael McElhatton öt évig szerepelt a Trónok harca sorozatban, akkor írták ki karakterét, Roose Boltont. A Screenrant szerint a színész minden évadot megnézett, kicsivel azután, hogy kitette az HBO a teljes szezonokat, de valahogy a nyolcadik évadra nem tudta rávenni magát. Szerinte ennek oka csak a negatív sajtó: a tévés szaklapok, amelyek imádták az első hét évadot és ajnározták a sorozatot, csúnyán lehúzták a végét.

Trónok harca zeneszerzőjének show-ja
MTI Fotó: Balogh Zoltán

A színész, aki 19 részben volt látható, úgy véli, lehet, hogy jobb lett volna a hetedik évadnál abbahagyni. Szerinte a sorozat a saját súlya alatt roppant össze, nehéz nagynak és eredetinek maradni nyolc éven át, magyarázta. A vége láttán nem csak a kritikusok fanyalogtak: a teljes sorozat 9,3-on áll az IMDb-n, de az utolsó epizód csak 4 pontot kapott (negyedmillió szavazat alapján), ez volt messze a legrosszabb rész a nézők szerint.

Roose Bolton szerepében Michael McElhatton
Fotó: Flickr

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTI/ Balogh Zoltán

Trónok harca-maratonon vehetünk részt hamarosan

Idén áprilisban, a sorozatpremier 10. évfordulójának tiszteletére az HBO meghirdette a Vas Évforduló elnevezésű, egy hónapon át tartó ünnepségsorozatot, hogy megemlékezzenek az eredeti sorozatról, bevonják az ünneplésbe a szenvedélyes rajongókat, és fellelkesítsék a közönséget a franchise következő állomása, a 2022-ben érkező „House of Dragon„ iránt.

Magyarországon az évforduló alkalmából április 19-től az HBO3-on naponta végig nézhető egy-egy Trónok harca évad. Április 6-tól, tehát ma reggel óta pedig pedig egy exkluzív, eddig sosem látott talk show is elérhetővé vált az HBO GO-n Trónok Harca – Találkozó Conan O’Brian-nél címen. Kétrészes showműsor Conan O’Brian műsorvezetővel, amelyben újra láthatjuk a Trónok harcából Kit Haringtont, Emilia Clarke-ot, Sophie Turnert, Sean Beant, Jason Momoát, Mark Addyt és másokat, továbbá eredeti és „így készült” felvételeket.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.