Meghan a brit királyi család időzített bombája lehet

Az Oprah-interjú csak a kezdet volt, annál sokkal nagyobb bombát robbantana Meghan Markle – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2021. 03. 17. 16:24
Meghan hercegnõ
Meghan Markle miatt lehet vége a brit királyi dinasztia történetének? (A képen Meghan sussexi hercegnő, Harry sussexi herceg, Károly brit trónörökös másodszülött fiának a felesége a gyarmati és a világháborúkban elesett brit katonák emlékére 91. alkalommal megrendezett ünnepségen a londoni Westminster-apátságnál 2019. november 7-én) Fotó: Neil Hall Forrás: MTI/EPA/Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas botrányt kavart Meghan Markle és Harry herceg Oprah Winfreynek adott interjújával. A brit királyi hercegné két órán keresztül ecsetelte, milyen sérelmek érték a királyi családban, mennyire nem védték meg és nem álltak ki mellette.

Mindez azonban eltörpül ahhoz képest, amekkora dobásra most készül. Kiderült ugyanis, hogy részletes naplót vezetett onnantól kezdve, hogy Harry herceggel megismerkedtek. Leírta benne minden egyes percét, a párbeszédeket is, a veszekedéseket. No és persze azt, mit látott és mit tapasztalat a királyi családban.

A kép pedig, amit állítólag a királyi családról tudna festeni, könnyen a dinasztia végét is jelenthetné.

Meghan hozzá közelálló források szerint arra készül, hogy önéletrajzként kiadja ezt a naplót. Az előrejelzések szerint pedig ez lehetne minden idők legolvasottabb – és legbotrányosabb – önéletrajza.

Meghan Markle miatt lehet vége a brit királyi dinasztia történetének? (A képen Meghan sussexi hercegnő, Harry sussexi herceg, Károly brit trónörökös másodszülött fiának a felesége a gyarmati és a világháborúkban elesett brit katonák emlékére 91. alkalommal megrendezett ünnepségen a londoni Westminster-apátságnál 2019. november 7-én)
Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

„Nem hiszem, hogy a közeljövőben publikálná ezt a könyvet. Most elégedett lehet, hogy Oprah-nak elmondhatta a sérelmeit, a királyi család pedig meghallgatta és vizsgálatok folynak a háttérben. Ha azonban valaha napvilágot lát a napló, nem tudni, mekkora károkat okozhat vele. Ha megnevezné azokat, akik állítólag megjegyzést tettek Archie bőrszínére, vagy azokat, akik nem voltak hajlandóak segíteni neki, amikor öngyilkos gondolatai voltak, nos, ezek valóban végzetes károkat okozhatnának a királyi családban” – vélte Brittani Barger királyi családi szakértő.

A királyi életrajzíró, Ingrid Seward viszont arra emlékeztetett, hogy

Michelle Obama 48 millió dollárt kapott, hogy megírja a saját könyvét. Ezt Meghan megháromszorozhatja.

„Biztos vagyok benne, hogy Meghan a pénzért hajlandó lesz megírni a saját történetét. Éppen emiatt a királyi família egyfolytában izgulhat, mit tesz Meghan, aki egy igazi ketyegő, időzített bomba lett.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Karikatúrával szállt bele a brit királyi botrányba a Charlie Hebdo

Miért hagyta el Meghan a Buckingham-palotát? „Mert nem kapok levegőt!” – olvasható a Charlie Hebdo legfrissebb számának címlapján, ahol a karikatúrán II. Erzsébet Meghan Markle nyakán térdepel. A brit királynő vörösen izzó szemmel, szőrös lábbal, sátáni vigyorral az arcán ugyanazt a mozdulatot alkalmazza, amelyet a rendőri intézkedés közben alkalmaztak George Floyd halálakor. A szatirikus francia magazin ezzel párhuzamot vont a rendőrök állítólagos rasszizmusa és a brit királyi családot ért vádak között: Harry herceg felesége ugyanis fekete anyától és fehér apától származik, egy nagy botrányt kavaró interjúban pedig nemrégiben arról beszélt, az uralkodói házban amiatt aggodalmaskodtak, vajon milyen bőrszíne lesz gyermeküknek.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.