Meghan Markle nemkívánatos személlyé vált Angliában

Meghan szeretné, ha Harry és ő ismét a királyi család része lehetne, mert nem győzi hangsúlyozni, mennyire fontos számára a család.

Forrás: RIPOST.HU2021. 04. 04. 19:15
WINFREY, Oprah; MEGHAN hercegnõ
Egyesült Államok, 2021. március 8. A Harpo Productions által közreadott képen Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és amerikai felesége, Meghan Markle sussexi hercegnõ interjút ad Oprah Winfrey amerikai televíziós személyiségnek az Egyesült Államokban 2021. február 16-án. Az interjút 2021. március 7-én sugározta a CBS amerikai televíziótársaság. MTI/AP/Harpo Productions/Joe Pugliese Fotó: Joe Pugliese
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas botrányt kavart Meghan Markle és Harry herceg Oprahnak adott interjúja. Az egykori színésznő a tényekről is megfeledkezve sorolta, mennyire rossz élete volt a királyi családnál.

Úgy tűnik azonban, hogy gyorsan meg tudna bocsátani mindenért, amit állítólag ellene elkövettek, ugyanis egy barátnője elárulta: Meghan már békülne a királyi családdal.

Gayle King állítja, Meghan szeretné, ha Harry és ő ismét a királyi család része lehetne, mert nem győzi hangsúlyozni, mennyire fontos számára a család.

Harry herceg és Meghan Oprahnak adott interjúját követően tovább csökkent a népszerűségük és pozitív megítélésük
Fotó: Joe Puglise/Harpo Productions/AFP

Nagyon úgy tűnik, Meghan óhaja nem teljesülhet, ugyanis – bár nem hivatalosan, de –

közölték Meghannal: nem teheti be a lábát Angliába.

Mindezt nemcsak a királyi család sugallja neki, hanem az alattvalók is, akik nem tudják neki megbocsátani, hogy szétrobbantotta az uralkodó családját, és még ki is teregette a szennyest a nagy nyilvánosság előtt. A szavahihetősége pedig megkérdőjelezhető, hiszen

sorra derülnek ki a dolgok, amelyekben nem mondott igazat.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Rasszizmus vagy félreértés áll a királyi pár interjúja mögött?

A gonosz, kirekesztő, rasszista brit királyi család kontra a fekete amerikai naiva harca a média boncasztalán – lehetne jellemezni az angolszász sajtót lázban tartó sussexi hercegi pár interjúját, melyet Oprah Winfrey amerikai műsorvezetőnek adtak. Tudjuk, az igazság odaát van, de kérdés az óceán melyik partján, tekintve, hogy Harry és Meghan történetének értelmezése egészen más Amerikából, Európából és a nemzetközösségből nézve.

Az élet a történetmesélésről szól, nem? – tette fel a költői kérdést Meghan Markle Oprah Winfrey-nek március 7-én este. A kétórás CBS-interjú üzenete jól megkomponált védőbeszéd volt a megxit (a pár visszavonulása a brit királyi családból) mellett, kidomborítva minden sérelmet, amelyet a hercegi pár a tündérmesébe illő esküvőjük óta elszenvedett, egy szót nem szólva az általuk elkövetett esetleges ballépésekről. És ha ezt valaki megkérdőjelezné, az vagy csapdában van (mint például Charles herceg és William herceg), vagy rasszista (Piers Morgan). Ezt az értelmezést illusztrálja Meghan elégedett sóhaja az egyszerű életről, amelyet a számos hollywoodi hírességet felvonultató kaliforniai Montecitóban berendezett csirkefarmja biztosít családjának. Mintha Marie Antoinette-et hallanánk a Kis-Trianon melletti mintagazdaságban.

Korábbi cikkünket ITT olvashatja tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.