Meghan Markle sussexi hercegnő animációs sorozatot készít

A sorozat egy 12 éves kislány kalandjaira épül, akit a történelem befolyásos nőalakjai inspirálnak.

Forrás: MTI2021. 07. 15. 15:51
Meghan Markle visita Universidade de Johanesburgo
Meghan Markle animációs sorozatot készít a Netflix számára Fotó: REUTERS Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghan Markle sussexi hercegnő, Harry brit herceg felesége animációs sorozatot készít a Netflix streamingszolgáltató számára – értesült a The Variety című filmes portál.

A Pearl munkacímen futó projekt egy családi sorozat, amely egy 12 éves kislány kalandjaira épül, akit a történelem befolyásos nőalakjai inspirálnak.

A sussexi hercegnő mások mellett David Furnish kanadai filmrendezővel karöltve vezető producerként is részt vesz a széria munkálataiban.

„A vele egykorú lányokhoz hasonlóan a mi hősnőnk, Pearl is az önmegismerés útján halad, miközben szembenéz a mindennapok kihívásaival. Boldog vagyok, hogy az Archewell Productions, együttműködve a Netflixszel, valamint egy hihetetlen producergárdával, elhozza az embereknek ezt az új animációs sorozatot, amely a történelem kiemelkedő nőit ünnepli” – írta közleményében Markle.

Meghan Markle animációs sorozatot készít a Netflix számára
Fotó: Reuters

Az Egyesült Államokban élő hercegi pár produkciós cége, az Archewell Productions tavaly ősszel kötött többéves szerződést a Netflixszel különböző típusú műsorok, dokumentumfilmek, sorozatok, játékfilmek és gyermekprogramok készítésére.

Az együttműködésből születő első sorozat a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítését célzó nagyszabású éves nemzetközi sportrendezvényről, az Invictus Gamesről szól.

A sussexi hercegnőnek a közelmúltban jelent meg az első gyerekkönyve The Bench (A pad) címmel, amelyet a férje és fiuk, Archie közötti kapcsolat inspirált.

Tévés jelenetek, amik hihetetlen összegbe fájtak a stúdiónak

A legdrágább mozifilmek – a Karib-tenger kalózaiból vagy a Bosszúállókból az utóbbi darabok – több mint 300 millió dollárból készültek, de néhány sorozatra is elképesztő összegeket tudnak költeni a stúdiók: A koronából például átlagosan 13 millió dollárba került egy epizód. Most azt mutatjuk be, hogy egyetlen monumentális képsor is milyen jelentős részt el tud vinni a költségvetésből. Íme, néhány a legdrágább tévés jelenetek közül.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.