Meglepő hobbija van olimpiai bajnok úszónőnknek

Amióta kevesebb a verseny, Hosszú Katinka szabadidejét igyekszik úgy eltölteni, hogy új élmények érjék.

Forrás: MW2020. 10. 15. 14:14
null
A bajnoknő a jakuzziban adta az interjúkat Fotó: Fotó Dömötör Csaba Nemzeti Sport Hosszú Katinka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amióta kevesebb a verseny, az olimpiai bajnoknak több szabadideje maradt, és igyekszik ezt úgy eltölteni, hogy új élmények érjék.

az elmúlt hónapokban megmutatta követőinek, hogy az uszodán kívül is sok boldogság van az életében. A medence helyett az életbe ugrott fejest.

Anyukájától főzni tanult, egy profi cukrásztól rétest sütni, nagyokat kirándult a párjával, és csatlakoztak a kutyások táborához is. Mielőtt bevonult a buborékba, egy gyönyörű csarnokból jelentkezett be a közösségi oldalain.

Az úszónőnek több szabadideje maradt, és igyekszik ezt úgy eltölteni, hogy új élmények érjék
Fotó: Fotó Dömötör Csaba Nemzeti Sport Hosszú Katinka

A Szépművészeti Múzeumban járt, és egy olyan új hobbijára is fény derült, amiről eddig nem beszélt. Lazításként festegetni kezdett.

Amióta ez a bejegyzés megszületett, az olimpiai bajnok úszó helyzete is megváltozott. Nagy kihagyás után, végre újra versenyezhet. Pénteken kezdődik Budapesten a Nemzetközi Úszóliga (ISL) 2020-as sorozatának versenye.

Az ISL idei szezonját javarészt fővárosunkban rendezik, hogy elkerüljék a sok utazás és a különböző szálláshelyek okozta rizikót. Október 16-tól november 22-ig, az elődöntőkig a Duna Aréna lesz a zárt kapus versenyek helyszíne.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Rúzsa Magdi mesekönyvet írt, amiből musical is készül

Rúzsa Magdinak erre az évre is tele volt a naptára, egymást érték a fellépések, csalódott volt tehát a pandémia korlátozásai miatt. Mégsem arra fordította energiáit, hogy a sorssal csatázzon, elfogadta ezt a számára is nehéz helyzetet és kérte a jóistent, hogy így is segítsen megélni a kreativitását. A kényszerpihenő ennek köszönhetően lett inspiráló a számára. Szinte úgy érezte ihletet kapott és csak annyi a dolga, hogy lejegyezze a csodálatos mese sorait.

A Borsnak azt mesélte erről az időszakról, hogy egyszer a teraszon ülve jött az ötlet, hogy kezdjen el írni. Angyalkert lett a mesekönyv címe, azóta pedig 18 csodás dal is született belőle, mert a meséből musical készül és így egy zenés cd is jár majd mellé.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.