Megnyílik a Rolling Stones első boltja Londonban + galéria

A Soho, ahol a bolt nyílik, mindig is szoros kapcsolatban volt a rock'n'roll-lal.

Forrás: MTI2020. 09. 08. 21:29
null
London, 2020. szeptember 8. A Rolling Stones brit rockzenekarral kapcsolatos ajndktrgyakat rust zlet a londoni Carnaby Street-en 2020. szeptember 8-n, egy nappal a bolt hivatalos megnyitja eltt. MTI/AP/Matt Dunham Fotó: Matt Dunham
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán nyílik a Rolling Stones rockegyüttes első boltja a londoni Carnaby Streeten.

Az RS No 9 elnevezésű üzletben a rockbanda rajongói mindenféle merchandising terméket vehetnek, de lesznek divatos ruhadarabok és kiegészítők is felkapott tervezőktől, konfekció- és egyedi darabok egyaránt.

Mint az együttes közleményében fogalmazott: a Soho, ahol a bolt nyílik, mindig is szoros kapcsolatban volt a rock'n'roll-lal, ezért a Carnaby Street tökéletes hely a számukra. Hozzátették: remélik, hogy mindenkinek „páratlan élményt szerez” majd a bolt, aki Londonba látogat – idézte az Evening Standard online kiadása.

Fotók: MTI/AP/Matt Dunham

A megnyitó egybeesik az együttes Goats Head Soup című lemezének ismételt kiadásával. A korongon három még ki nem adott szám is szerepel, köztük a Scarlet.

A Rolling Stones 1962-ben alakult Londonban, és eddig 25 stúdióalbuma jelent meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.