Megrázó felvételek Diana hercegnő bulimiájáról

A részek megtekintését csak saját felelősségre ajánlják.

Forrás: hirado.hu2020. 11. 06. 14:12
null
London, 2017. augusztus 31. Diana néhai walesi hercegnõt ábrázoló emléktárgy a londoni Kensington-palota kapujánál tartott megemlékezésen 2017. augusztus 31-én. Diana hercegnõ és párja, Dodi al-Fayed üzletember pontosan 20 éve, 1997. augusztus 31-én vesztette életét egy autóbalesetben Párizsban. Fotó: Will Oliver Forrás: MTI / EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

November 15-én startol A korona várva várt negyedik évada a Netflixen és a rajongók legnagyobb örömére, a történetszál végre elért abba az időszakba, amikor megismerhetjük Diana hercegnőt és a családba való beilleszkedését. A hercegné köztudottan evészavarral küzdött és a széria készítői mindenképpen szerették volna felhívni a figyelmet a betegség fontosságára és időben való észlelésére, ezért köntörfalazás nélkül, megrázó felvételeken mutatják be a bulimia árnyoldalait.

A megrázó képsorok előtt azonban figyelmeztetik a közönséget, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas felvételek következnek, ezért mindenki csak saját felelősségre nézze tovább – számolt be a Daily Mail.

Diana néhai walesi hercegnõt ábrázoló emléktárgy a londoni Kensington-palota kapujánál tartott megemlékezésen
Fotó: Will Oliver / MTI / EPA

A sorozat szóvivője szerint, az 1979-1990-es éveket felölelő évadban, tíz epizódból, három részben lesz látható a hercegné küzdelme az evészavarral, ami Károly herceggel való eljegyzése után kezdődött.

Ezt a nevet adhatja első gyermekének a britek bájos hercegnője

Újabb dédunokája születik Erzsébet királynőnek, ugyanis Eugénia, a britek hercegnője és Jack Brooksbank első gyermeküket várják, melyről a Harper’s Bazaar szeptember végén számolt be.

A harmincéves kismama a gólyahír bejelentésekor csupán annyit árult el, hogy jövő év elején érkezik a kis trónörökös. Hogy kislánnyal vagy kisfiúval bővül-e a család, az valószínűleg megszületéséig titok marad, ahogy a neve is, azonban a fogadóirodákban már hetek óta lehet fogadni a legesélyesebb keresztnevekre.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.