Megvan, ki rendezi a Bee Gees együttesről szóló filmet + videó

A filmen Steven Spielberg Amblin Entertainment produkciós cége mellett a GK Films és a Sister produkciós cég dolgozik.

Forrás: MTI2021. 03. 11. 12:17
Gibb, Barry
A kezdetektől mutatja be az új film a zenekar történetét (A képen Barry Gibb, a hétszeres Grammy-díjas Bee Gees brit popzenekar társalapítója és énekes-dalszerzője az együttes tagjairól, Barry, Robin és Maurice Gibbről készült szobor avatási ünnepségén az ausztráliai Brisbane-ben 2013. február 14-én) Fotó: Dave Hunt Forrás: MTI/EPA/Dave Hunt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kenneth Branagh rendezi a Bee Gees angol popegyüttesről szóló filmet, amely a Paramount filmstúdióban készül.

A produkció a zenekar pályafutását mutatja be a kezdetektől. Azt az utat járja be, amelyen a Bee Gees alapító fivérek, Barry, Maurice és Robin Gibb eljutottak a szupersztárságig. Miután első számuk, a How can You Mend a Broken Heart befutott, és a slágerlista élére került, a Bee Gees még több száz népszerű dalt írt és adott elő, ők szerezték a Szombat esti láz című, 1977-ben bemutatott kultfilm zenéjét is

idézte fel a Variety.com.

A Bee Gees-film címéről még nem döntöttek. A forgatókönyvet Ben Elton írja.

Az együttesről How Can You Mend a Broken Heart címmel az HBO mutatott be a közelmúltban egy dokumentumfilmet, amit Frank Marshall rendezett.

A filmben Barry Gibb is megszólalt, fivérei már nem élnek. Maurice 2003-ban, Robin Gibb 2012-ben hunyt el.

A filmen Steven Spielberg Amblin Entertainment produkciós cége mellett a GK Films és a Sister produkciós cég dolgozik. Barry Gibb executive producerként működik közre.

A kezdetektől mutatja be az új film a zenekar történetét (A képen Barry Gibb, a hétszeres Grammy-díjas Bee Gees brit popzenekar társalapítója és énekes-dalszerzője az együttes tagjairól, Barry, Robin és Maurice Gibbről készült szobor avatási ünnepségén az ausztráliai Brisbane-ben 2013. február 14-én)
Fotó: MTI/EPA/Dave Hunt

Branagh több filmen dolgozik egyidejűleg, köztük a Belfast című drámán és a Halál a Níluson című Agatha Christie-adaptáción. A 61 éves brit színész-rendezőt ötször jelölték már Oscar-díjra.

Az V. Henrikért 1990-ben rendezőként és színészként is jelölték az amerikai filmakadémia díjára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.