Mel Gibson fekete humorú időhurkolós filmmel érkezik

Új előzetes érkezett a Boss Level: Játszd újra című filmhez, ami az időhurokba keveredett főhős (Frank Grillo) igencsak komikus reggeli rutinjára fókuszál – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 02. 19. 12:46
mel gibson
Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A filmben

a vérprofi exkatona, Roy, egy meglehetősen kíméletlen helyzetben találja magát: napról napra újra kell élnie saját erőszakos halálát.

A filmet az akcióthrillerek szakértője, Joe Carnahan (Füstölgő ászok, A szupercsapat, Fehér pokol) rendezte, a főszerepet Frank Grillo (Az utolsó műszak, Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajsza, Amerika kapitány: A tél katonája) formálja meg, szerelmét Naomi Watts, ellenlábasát pedig Mel Gibson játssza.

A film a Hulun március 5-én debütál, Magyarországon pedig moziforgalmazásba várható.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Mindenkit felcsigázott Az igazság ligája legújabb előzetese!

A 2017-es szuperhősmozi nem aratott nagy sikert sem a rajongók, sem pedig a kritikusok körében, így nem meglepő, hogy a Warner engedélyt adott Zack Snyder rendezőnek, hogy elkészítse Az igazság ligája újravágott változatát a saját elképzelései szerint. A rendező már négy évvel ezelőtt is hozzáfogott a munkálatoknak, de lánya halála miatt, menet közben kiszállt a produkcióból és Joss Whedon fejezte be a művet, aki merőben másképpen valósította meg a filmet, mint ahogyan azt Snyder eredetileg megálmodta – írja a Variety.

Azt nem tudni, hogy a közvélemény nyomására-e, de a stúdió végül engedett és elkezdték a „Snyder-cut” munkálatait. A közel négy órásnak ígérkező moziban nem csak jeleneteket vágtak újra, hanem többet újra is forgattak, de kerültek bele teljesen új felvételek is.

Az előzetes ugyan nem árul el sok mindent a történetről, legalábbis semmi olyat, amit eddig ne tudtunk volna, tehát Az igazság ligája összeáll, hogy szembeszálljanak a főgonoszokkal. Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Flash (Ezra Miller) és Cyborg (Ray Fisher) mellett pedig, helyet kapott a Jared Leto által megformált Joker is, aki a kedvcsináló végén számos rajongó vágyát teljesítette:

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.