Millie Bobby Brown apokaliptikus film főszereplője lesz

A Stranger Things sztárja lesz az Elektronikus állam című sci-fi regényből készülő film főhőse.

Forrás: MTI2020. 12. 20. 20:56
null
A mindössze 16 éves színésznő népszerűsége rohamosan nő Forrás: Facebook / Millie Bobby Brown
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Millie Bobby Brown, a népszerű Stranger Things című Netfix-sorozat sztárja lesz az Elektronikus állam című sci-fi regényből készülő film főszereplője.

A svéd Simon Stalenhag Elektronikus állam című könyvéből a deadline.com hollywoodi hírportál szerint a Bosszúálló-filmeket rendező Joe és Anthony Russo készít filmet.

A kilencvenes évek végén megjelent regényben az alternatív jövőben egy elszökött tinédzser a sárga játékrobotjával indul útnak a nyugati part felé Amerikában. Az utazás során apokaliptikus világ tárul eléjük.

A könyv megfilmesítési jogaiért folyó versenyt a Universal stúdió nyerte.

A Russo fivérek producerként is dolgoznak a projekten. A forgatókönyvet Christopher Markus és Stephen McFeely írja, akik korábban az Amerika kapitányon (A tél katonája, Polgárháború) és a Bosszúállókon (Végtelen háború, Végjáték) is együtt dolgoztak Russóékkal.

A mindössze 16 éves színésznő népszerűsége rohamosan nő
Fotó: Facebook / Millie Bobby Brown

Hollywoodi források szerint mivel Millie Bobby Brown a Stranger Things új évadán dolgozik, amely 2021 nyarán debütál a streamingszolgáltatónál, a Russo testvérek pedig előbb megrendezik a The Gray Man című akciófilmet, az Elektronikus állam forgatása 2021 végére vagy 2022-re csúszik el.

A Russo fivérek közleménye szerint a Universal mozis forgalmazásra szánja a filmet.

Mint írták, ez nagyszerű hír a filmesek és a közönség számára is, amely világszerte vágyik a mozis élményekre. – Egyúttal ez azzal is bíztat, hogy amint a vakcinák elérhetővé válnak, a mozis piac visszatér – hangsúlyozták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.