Nagy bajban van Chris Brown, beperelte egy alkalmazottja

Chris Brownt beperelte a takarítónője, miután a testvérét kutyatámadás érte az énekes kertjében – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 04. 15. 15:24
Chris Brown
Chris Brown Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Chris Brownt beperelte egy Patricia Avila nevű nő, aki a testvérével együtt dolgozott az énekesnek, a tarzanai házát takarították hetente kétszer.

A kereset szerint a testvérét egy alkalommal megtámadta az énekes egyik kutyája, egy termetes kaukázusi juhászkutya, amely valahogy kijutott a zárt helyéről. A nő súlyos sérüléseket szenvedett, a karjából hét-tízcentis bőrdarabokat tépett le az állat, amely a fejére, a lábára is támadt.

Chris Brown
Fotó: Flickr

Avila attól félt, hogy a testvére a helyszínen elvérzik, de párnapos kórházi kezeléssel és pár műtéttel megúszta az ijesztő szituációt. Azt még nem tudni, hogy ő is akar-e perelni, a nevében egyelőre csak a testvére fordult a bírósághoz.

Brown egyébként szintén a helyszínen volt: ő segített megfékezni a kutyát, majd ő maga hívta a mentőket is.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Flickr

Megint harapott Biden kutyája, a Fehér Ház Őrnagya

Csak néhány napja tért vissza a delaware-i családi rezidenciáról, ahol pótkiképzést kapott egy fehér házi támadás után, de már ismét harapott Őrnagy (Major), Joe Biden amerikai elnök fiatalabbik német juhászkutyája. – Egyébként aranyos kutya – kommentálta az esetet a gazdája. Michael LaRosa, a first lady, Jill Biden szóvivője azzal védte a kedvencet, hogy még nem szokta meg új környezetét, s belekapott valakibe séta közben. Médiajelentések szerint a játékos, de öntudatos őrző-védő eb egy kertészt harapott meg, akinek abba kellett hagynia a munkát, hogy elláthassák a Fehér Ház orvosai.

Az épületben szabadon járó-kelő Őrnagy állítólag gyakran ráugrál a személyzetre és a biztonsági emberekre, megugatja őket és feléjük rohan. Mind a hároméves Őrnagyot, mind a másik német juhászt, a tizenhárom éves Bajnokot (Champ) a március 8-i első harapási incidens után az elnöki pár Delaware állambeli otthonába, Wilmingtonba szállították. Akkor Biden szintén az akklimatizáció nehézségeivel magyarázta kutyája viselkedését. Mind mondta: „A hivatalban annyi ember veszi körül. Ha befordulunk egy sarkon, s ott szembe jön két, számára ismeretlen személy, a kutya is beindul, hogy megvédjen. A személyzet 85 százaléka egyébként imádja Őrnagyot. Velük csak annyit tesz, hogy megnyalja a kezüket, és csóválja a farkát. De megértem, hogy néhányan félnek tőle.”

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.