Nagy Feró fia szívszorító szavakkal emlékezett Siklósi Örsre

Nagy Hunort, Nagy Feró fiát különleges kapcsolat fűzte az AWS-hez, valamint a pénteken elhunyt Siklósi Örshöz.

Forrás: RIPOST.HU2021. 02. 08. 18:44
Nagy Hunor Attila
Budapest, 2019. augusztus 28. Nagy Hunor Attila zenész, dobos, ütõhangszeres (Nagy Feró fia) a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A mûsorban a meghívott vendégek Dörner György színmûvész, szinkronszínész, az Új Színház igazgatója, érdemes és kiváló mûvész munkásságát, életpályáját elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mélységesen összetörte Siklósi Örs halála Nagy Feró fiát. Nagy Hunor a hivatalos Facebook-oldalán emlékezett meg az AWS 29 évesen elhunyt frontemberéről.

Nagy Hunor bejegyzéséből nem csak az derült ki, hogy rendkívül nagyra tartotta az énekest szakmailag és emberileg, de az is, hogy miként működtek együtt egy projektben Siklósi Örs halála előtt nem sokkal – olvasható a Ripost cikkében.

„Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen ezzel a poszttal, élőben akartam elmondani, de nem tudok megszólalni. Szóval inkább leírom. Tegnap nagyon mellbe vágott a hír, hogy Siklósi Örs barátunk elment, gondolom, mindenki mást is. Azóta kicsit minden megváltozott... Egy történet, amit már leírtam a Ricse oldalon, de most kicsit bővebben:

Amikor összeírtuk a tribute album neveit, az elsők között volt az AWS. Tudtam, hogy min megy most keresztül Örs, de azért bíztam abban is, hogy otthon tud már dolgozni vagy valami. Szóval írtam neki, nagyon boldog volt, hogy gondoltunk rá és a zenekarra. Azt mondta, hogy jól halad, sajnos még nincs elég ereje, határidőre nem, de később akkor is megcsinálja a dalt. Akkor már tudtam, hogy más zenekarok is le fognak maradni, ezért kitaláltuk, hogy a booklet egy emlékkönyv lesz, amiben nyomot hagyhatnak ezek az előadók. Más értelmet nyer így egy emlékkönyv. Örsi végül december 5-én küldte el jókívánságait és február 5-én hunyt el. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ismerhettem őt, remélem ő is büszke lesz arra a világra, amit itt hagyott nekünk” – fogalmazott Nagy Feró fia.

Siklósi Örsnél tavaly nyáron diagnosztizáltak leukémiát. A tehetséges énekes hónapokon keresztül, erején felül harcolt a súlyos betegséggel.

Szerettei, barátai és rajongói az utolsó pillanatig bíztak abban, hogy legyőzi a kórt, ám a szervezete múlt pénteken végül feladta a harcot.

Budapesten, a Deák téren lévő Akváriumnál gyertyagyújtást rendeztek az emlékére, ott mindenki leróhatja a kegyeletét – a koronavírus-járvány miatt hozott szabályok szigorú betartásával.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.