Nagy Feró pálinkával és fokhagymával fertőtlenít + videó

Nagy Feró elképesztő formában lépett színpadra a Beatricével a Raktárkoncert-sorozat legutóbbi felvételén. Egyáltalán nem látszott rajta, hogy sokkal jobban meg van ijedve, mint a járvány kezdetén. Unokáitól azonban óvatossága sem tudja távol tartani.

Forrás: borsonline.hu2020. 09. 18. 11:49
NAGY Fer
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy Feró a járvány kezdetén közel négy hónapra önkéntes karanténba vonult, így viszonylag nyugodtan teltek a napjai, de hozzá kell tennünk: nem az a fajta, aki képes sokáig egy helyben maradni.

A mindig energikus rocker így aztán nagyon örült, amikor nyáron kiszabadulhatott, és csinálhatott néhány bulit. Most viszont jobban meg van ijedve, mint a vírushelyzet elején.

– Most már kezdek besokallni. Úgy gondolom, ez a második hullám sokkal komolyabb lesz, de ha betartjuk a szabályokat, talán megússzuk. Rám már nagyon odafigyel a családom, mivel már szépkorú vagyok, vigyáznak rám, mint egy aranytojást tojó tyúkra. Egyébként egy jó tipp a vírus ellen: fertőtlenítsünk pálinkával, és együnk hozzá egy kis fokhagymát – ma­gyarázta nevetve a Beatrice énekese, aki nem bírja ki, hogy ne lássa két imádott unokáját, Patrikot és Aliz Beatricét.

– Róluk nem tudok lemondani! Hogy mondom meg egy kisgyereknek, hogy ne gyere, mert megfertőzheted a papát. Jöjjön! Majd az Úristen eldönti, hogy mi legyen. Azt vettem észre magamon egyébként, hogy egyre engedékenyebb nagypapa vagyok. Mindent megengedek nekik, így én vagyok náluk a kedvenc – árulta el.

A 74 éves énekes tavaly átesett egy térdműtéten, ám ez sem akadályozta meg abban, hogy táncoljon a színpadon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.