Nem felejtik a 28 évesen elhunyt dj-t szülővárosában

Emlékhelyet alakítanak ki a fiatalon elhunyt dj-nek és zenei producernek, Aviciinek Stockholmban.

Forrás: MTI2021. 02. 15. 18:24
null
Emlékhelyet alakítanak ki a 28 éves korában Aviciinek szülővárosában Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emlékhelyet alakítanak ki a 28 éves korában elhunyt dj-nek és zenei producernek, Aviciinek szülővárosában, Stockholmban.

A svéd főváros Östermalm kerületének bizottsága azt tervezi, hogy a kerület központjában kialakítanak egy olyan helyet, ahol Aviciire, polgári nevén Tim Berglingre emlékezhetnek az emberek. A hely azoknak a pszichés problémákkal küzdő embereknek is emléket állítana, akik idő előtt hunytak el.

Emlékhelyet alakítanak ki a 28 éves korában Aviciinek szülővárosában
Fotó: Flickr

Avicii apja, Klas Bergling és a család többi tagja hálás a döntésért. „Ez a hely lehetőséget ad arra, hogy Timre és zenéjére emlékezzünk, amely oly sokat jelentett és jelent annyi ember számára szerte a világban” – idézi Berglinget a bizottság közleménye.

Arról egyelőre nincsenek információk, pontosan hol lesz majd az emlékhely.

Az Östermalmban felnőtt Tim Berglinget 2018. április 20-án Omán fővárosában, Maszkatban holtan találták. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget. A pszichés problémákkal küzdő világsztár olyan nagysikerű dalokkal vált ismertté, mint a Levels, a Hey Brother és az Addicted to You. Legnagyobb slágerei a Wake Me Up!, a The Days és a You Make Me.

Burt Reynolds maradványai a történelmi hollywoodi temetőben találtak nyugalomra

A filmsztárt egy tó közelében helyezték örök nyugalomra, fekete sírkövén mindössze a Burt Reynolds felirat olvasható. A sírhelyen egy bronz vagy kő mellszobor is lesz majd a színészről, a tervek szerint ezt szeptemberben, halála harmadik évfordulóján leplezik le.

A csütörtöki temetés után koszorúval és virágokkal borították be a sírt, a színész egy rajongója pedig a Smokey és a bandita című filmjéből ismert Trans Am autó mini változatát helyezte el a sírkövön.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.