Nem fogja elhinni, melyik filmet rebootolja Dwayne Johnson

Visszatér a filmvászonra A skorpiókirály. A 2002-es film rebootját Dwayne Johnson és Dany Garcia produkciós cége készíti – közölte a Hollywood Reporter cikke alapján az Origó.

Forrás: origo.hu2020. 11. 12. 13:00
Johnson, Dwayne;
Los Angeles, 2019. július 14. Dwayne Johnson amerikai színész a Halálos iramban: Hobbs és Shaw (Fast and Furious presents Hobbs and Shaw) címû filmje bemutatóján Los Angelesben 2019. július 13-án. Az akciófilmet augusztus 2-án kezdik vetíteni az amerikai mozik. MTI/EPA/Nina Prommer Fotó: Nina Prommer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Johnson Seven Bucks Productions nevű cége számára a forgatókönyvet Jonathan Herman írja, akinek munkáját Oscar-díjra jelölték a Straight Outta Compton című 2015-ös filmért. A kész alkotást a Universal filmstúdió terjeszti.

A skorpiókirály Brendan Fraser Múmia-sorozatának egyik spin-offja volt, melyben Johnson játszotta a főszerepet.

Dwayne Johnson megtisztelőnek és izgalmasnak tartja, hogy újraalkothatja és bemutathatja a mitológiai-szerű történetet
Fotó: Nina Prommer / MTI / EPA

Ezúttal azonban a történet már nem a távoli múltban játszódik, Johnson pedig nem a címszerepben lesz ismét látható, de más szerepben feltűnik a filmben.

A skorpiókirály volt a legelső szerepem mozivásznon, megtisztelő és izgalmas, hogy újraalkothatom és bemutathatom a mitológiai történetet egy teljesen új generációnak – mondta Johnson.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA érheti el.

Sorra hagyják el Hollywoodot a hírességek a vírus miatt

Folyamatosan növekszik Los Angelesben a koronavírus-fertőzöttek száma, ezért a legnagyobb világsztárok, így Nicole Kidman, Julia Roberts, Tom Hanks és Zac Efron is úgy döntöttek, otthagyják az álomgyárat. A fertőzés szempontjából biztonságosabb környéket keresnek maguknak.

Az 53 éves Oscar-díjas Julia Roberts az egyre súlyosabb helyzet miatt úgy döntött, nem vállal a közeljövőben újabb munkákat, és a kevésbé fertőzött San Franciscóba köl­tözik a családjával. Ha­sonló­kép­pen gondolja Nicole Kidman, Tom Hanks és Zac Efron is, akik jelenleg Ausztráliában tartózkodnak filmes munkáik miatt: Kidman a Nine Perfect Strangers című sorozaton, a koronavíruson átesett Hanks pedig az Elvis Presley életrajzi filmen dolgozik. Mint ismeretes, a koronavírus eddig az USA-ban közel hétmillió fertőzöttet regisztráltak, közülük közel 200 ezren haltak bele a betegségbe.

Tom Hanks mellett többek között Dwayne Johnson, Kevin Hart, Idris Elba, Antonio Banderas és Placido Do­min­go is elkapta a súlyos betegséget. A hazai sztárok közül Bartha Sylvia és Vajna Tímea is átesett már a Covid-19-en.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.