Nem marad munka nélkül a Jóbarátok sztárja, Courteney Cox

Folytatódik Courteney Cox sorozata, a 9 Months with Courteney Cox – közli cikkében az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 01. 08. 9:20
Cox, Courteney;
Hollywood, 2018. június 8. Courteney Cox amerikai színésznõ az Amerikai Filmintézet (AFI) életmûdíjának 46. átadóünnepségén Hollywoodban 2018. június 7-én. Az idén az 56 éves George Clooney amerikai színész-rendezõ kapta az életmûdíjat. (MTI/EPA/Paul Buck) Fotó: PAUL BUCK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Facebook Watch a harmadik évadot is megrendelte dokumentumsorozatából, a 9 Months with Courteney Cox-ból, amelynek – a címéhez híven – a Jóbarátok egykori Monicája, Courteney Cox a házigazdája.

A széria a terhesség témakörét járja körül, különböző életkorban és társadalmi helyzetben lévő nők történetét mutatja be, ők mesélnek arról, hogy miként élték meg a terhességüket. A műsor különlegessége, hogy a szereplők saját kamerát is kapnak, hogy minél nyersebben, hitelesebben tudják láttatni a környezetüket.

Cox amúgy sem unatkozik mostanában, hisz nemrég fejezte be a forgatást a Sikoly-filmek új darabjánál, miközben Greg Kinnearrel készül a Shining Vale című pilotja – és elvileg a régóta halogatott Jóbarátok-találkozó is jön még vele valamikor.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

A Jóbarátok egyik sztárja árulja óceánparti házát

Az 51 éves színész május elején vette be magát a négy hálószobás, három fürdőszobás, kétszintes házának falai közé, amikor egyre több államban, egyre szélesebb körben terjesztették ki a koronavírus miatti lezárásokat az USA-ban. Az épület a hollywoodi filmsztárok kedvelt helyszínén, a Malibunak hívott keskeny part menti sávon áll.

Később Perry több alkalommal készített bejegyzéseket saját közösségimédia-felületein a karantén alatt. Az egyikben például annak adott hangot, hogy számos olyan tengerparti csoportot lát házának erkélyéről, amelyben az emberek egyáltalán nem tartják egymástól a távolságot, és maszkot sem viselnek.

„Ilyenkor sikítani tudnék. Aztán eszembe jut, hogy van ez a remek kis házam” – tette hozzá a sztár, aki egyébként a teraszán grillezve és az óceánt bámulva múlatta az időt a korlátozások alatt.

Mindenesetre a házért Perry 14,95 millió dollárt, azaz közel 4,5 milliárd forintot remél, legalábbis ennyiért listázzák most az ingatlant.

Perry még 2011-ben, 12 millió dollárért vásárolta meg az akkorra átfogó felújításon, részbeni újjáépítésen átesett házat. Egyébként nem ez az egyetlen nagy értékű ingatlana, amitől megválna. Árulja Los Angelesben lévő exkluzív apartmanját is. A színészhez közel állók szerint Perry a jövőben inkább New Yorkban szeretne több időt tölteni.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.