Nicolas Cage a szitokszavak nyomába ered egy új sorozatban

A Netflix új sorozata néhány csúnya angol szó történetét és hatásait mutatja be.

Forrás: MTI2020. 12. 11. 11:44
null
Cage-et ritkán látni televíziós produkciókban Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nicolas Cage lesz a házigazdája a Netflix januárban induló A szitokszavak története (History of Swear Words) című hatrészes sorozatának, amely néhány csúnya angol szó történetét és hatásait mutatja be.

A húszperces epizódokban a színész történészekkel, szórakoztatóipari szereplőkkel és szakértőkkel fog beszélgetni a legnépszerűbb angol káromkodások egy részének eredetéről, a popkultúrában való használatáról, tudományos és kulturális hatásáról – írja a The Variety című filmes portál.

A széria a Funny or Die és a B17 Entertainment gyártásában készül, a vezető producer Bellamie Blackstone.

Cage-et ritkán látni televíziós produkciókban. Májusban a Variety írta meg, hogy a színész fogja játszani a Tiger King néven is emlegetett Joe Exoticot – aki jelenleg börtönbüntetését tölti bérgyilkossági kísérletben való részvételért és állatkínzásért –, egy forgatókönyv alapján készülő új sorozatban.

Joe Exotic megformálása lesz Cage első rendes televíziós szerepe.

Cage-et ritkán látni televíziós produkciókban
Fotó: Flickr

A színész idén a Jiu Jitsu című akciófilmben tűnt fel és a hangját kölcsönözte a Croodék: Egy új kor című animációs film egyik karakterének.

A szitokszavak története január 5-én indul a Netflixen.

Felfoghatatlan áron kelt el a ház, melyben George Michael meghalt

A világsztár még 2002-ben költözött be a London északi részén található ingatlanba, és egészen 2016-ban bekövetkezett tragikus haláláig lakott ott.

19 millió fontot, vagyis 7,4 milliárd forintnak megfelelő összeget fizettek azért az észak-londoni házért, amiben George Michael lakott, és ahol 2016 karácsonyán elragadta a halál – írja a Daily Star.

Sokan azt hitték, az ingatlanon már-már átok ül, ugyanis négy éven keresztül hiába próbálták eladni. Bár akadtak érdeklődők, végül mindenki visszalépett, vélhetően azért, mert szorongással töltötte el őket az, hogy ott éljenek, ahol egy világsztár örökre lehunyta a szemét.

Egészen az eladás pillanatáig George édesapja, Kyriacos Panayiotou volt a ház tulajdonosa, amit legfeljebb néha adtak ki egy-egy hétre.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.