Nyertes Zsuzsa reagált az öngyilkosságáról szóló hírekre

Egy internetes oldalon azt írták, hogy a színésznő pszichiátriára került, ahol öngyilkos lett. Nyertes Zsuzsa reagált a hírre, és a cikk írójának is üzent – írja a bama.hu.

Forrás: MW2020. 12. 12. 15:44
Nyertes Zsuzsa
Budapest, 2017. szeptember 13. Nyertes Zsuzsa sznszn a Hogy volt?! cm tv-msor felvteln, az MTVA Kunigunda utcai gyrtbzisnak 3-as stdijban. A msorban Bnki Ivn Balzs Bla-djas film- s tvrendez munkssgt idztk meg, aki 1959-tl 40 vig a Magyar Televzi munkatrsa volt. MTVA Fot: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt Forrás: Zih Zsolt/MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ilyen nincs. Ez nagyon morbid – mondta a Ripostnak Nyertes Zsuzsa. – Üzenem a kitalálónak, hogy ép és egészséges vagyok. S hogy miért tűntem el az elmúlt hetekben? Nos, nem kell semmi rosszra gondolni, forgatásokon voltam.

Nem tagadom, nehéz időszak ez, sok szerettemet vesztettem el, de a helyzethez képest jól vagyok.

Fotó: Zih Zsolt/MTI

Soha nem voltam pszichiátrián és infúziót sem kaptam. Még csak depressziós sem vagyok, most is azon dolgozom, hogy azt a sok veszteséget, ami ért, feldolgozzam. Ezzel kapcsolatosan könyveket is olvasok, ami segít benne” – tette hozzá.

„Őszintén megmondom, én nem foglalkozom ezzel, nem ér annyit, hogy energiát fektessek bele. Drága Bodrogi Gyuszi mondása jutott most eszembe, aki mindig azt mondta: tök mindegy, mit, csak írjanak rólad, addig vagy aktuális, addig forog a neved. Bár ebben a kontextusban ez kicsit morbid. De nyilván az ember nem örül, ha ilyen negatív dolgok kerülnek ki róla. Például egy színésznőnek ez visszahat a szakmájára, hiszen a rendezők általában nem szeretnek labilis színésznőkkel dolgozni” – mondta.

A 78 éves Harrison Ford ötödször is eljátssza Indiana Jonest

Harrison Ford egy utolsó, ötödik filmben is eljátssza Indiana Jonest.

A Disney-filmet, amelynek főszereplője a 78 éves sztár lesz, James Mangold rendezi – írta meg pénteken a BBC News.

Az ötödik Indiana Jones-film 2022. júliusában debütál – közölte a Disney egy virtuális prezentáción csütörtökön, amelyen a tervezett Star Wars- és Marvel-produkciókról is beszámolt.

Harrison Ford egy 2013-ban adott interjújában arról beszélt, hogy szívesen visszatérne a kalandor történészprofesszor szerepében.

„Láttuk, ahogy a karakter az idők során fejlődött, és tökéletesen helyénvaló, hogy egy nagyszerű filmben visszatérjen” – mondta akkor Ford, azt is hozzátéve, hogy Indiana Jonesnak nem kell feltétlenül annyira „akcióorientáltnak” lennie. „Számomra az volt érdekes a karakterben, hogy volt bátorsága, esze, intelligenciája, és ha ijesztő helyzetbe is került, mindig sikerült túlélnie. Ezt el tudom játszani” – mondta.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.