Ő lehet Johnny Depp utódja a Legendás állatok filmsorozatban

Johnny Depp nem ölti magára többé Gellert Grindelwald szerepét a Legendás állatok filmsorozatban. Depp távozása az előzménysorozatából néhány nappal azután történt, hogy a színész első fokon elvesztette a The Sun brit bulvárlap ellen rágalmazás miatt indított perét – írja a Híradó.hu.

Forrás: hirado.hu2020. 11. 08. 13:31
DEPP, Johnny
Velence, 2019. szeptember 6. Johnny Depp amerikai színész a velencei Lidóra érkezik a 76. Velencei Filmfesztiválon 2019. szeptember 6-án. A filmes seregszemle szeptember 7-ig tart. MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari Fotó: Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint pénteken kiderült, Johnny Depp nem ölti magára többé Gellert Grindelwald szerepét a Legendás állatok filmsorozatban.

Az 57 éves filmsztár ezt azután jelentette be a közösségi oldalán, hogy a Warner Bros. megkérte, adja vissza a produkció főgonoszának szerepét. Depp hozzátette, hogy tiszteletben tartja és egyetért a stúdió kérésével.

A stúdió mindeközben elárulta, hogy a széria harmadik részét már forgatják, és Grindelwald szerepére új színészt keresnek. A rajongóknak azonban máris van ötletük, ki kaphatná meg Grindelwald szerepét, ami tulajdonképpen nagyon is kézenfekvő – írja a Metróra hivatkozva a Híradó.hu.

Johnny Depp amerikai színész a velencei Lidóra érkezik a 76. Velencei Filmfesztiválon
MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari

A 2016-os Legendás állatok filmsorozatban eredetileg Colin Farrell alakította a varázslót, aki a film végén változik át Johnny Deppé, így egy dramaturgiai fordulattal ügyesen meg lehetne oldani a felmerült problémát.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

“We’ve lived in the shadows for too long.” #FantasticBeasts

Fantastic Beasts (@fantasticbeastsmovie) által megosztott bejegyzés,

Depp távozása a Harry Potter-filmek előzménysorozatából mindössze néhány nappal azután történt, hogy a színész első fokon elvesztette a The Sun brit bulvárlap ellen rágalmazás miatt indított perét. A sztár azért perelte be a Sunt, mert a lap „feleségverőként” írt róla. Depp azonban tagadta, hogy bántotta volna volt feleségét, a nála 23 évvel fiatalabb Amber Heardöt. A színész megerősítette, hogy azt tervezi, fellebbez az ítélet ellen.

A Warner Bros. is megerősítette Depp távozását a sorozatból, és köszönetet mondott a színésznek az eddigi munkájáért.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.