„Ősrobbanás várható” – ezt üzente a hétvégi fellépés előtt a rajongóknak Ákos

Kovács Ákos már nagyon várja, hogy szombaton felléphessen zenekarával a Campus Fesztiválon. Az énekes többek között arról is mesélt, miért tekinti második hazájának Debrecent.

Forrás: LIFE.HU2021. 07. 20. 18:47
KOVÁCS Ákos
Budapest, 2021. június 14. Kovács Ákos zenész az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus himnuszának és a világesemény 12 hírnökének sajtóbemutatóján Budapesten a D50 Kulturális Központban 2021. június 14-én. MTI/Balogh Zoltán Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton lép újra színpadra zenekarával Debrecenben, a Campus Fesztiválon Kovács Ákos. Az énekes nagyon várja a hétvégi fellépésüket, főként azért is, mert szívének igazán kedves a város.

„Örülök, hogy visszatérhetek Debrecenbe, mert második hazámnak tekintem. Annak idején, 33 évvel ezelőtt a Bonanza Banzai a legnagyobb sikerét Budapest után Debrecenben aratta, úgy érzem, a mieinkhez jövünk”

– mondta a Life.hu riporterének.

Kovács Ákos
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Hosszú volt az időszak, amíg a pandémia miatt nem zenélhetett a banda közönség előtt, így már csak emiatt is úgy gondolja Ákos, hogy egy igazi ősrobbanás lesz látható a hétvégi koncerten – írja az Origó.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.