Összejött két sztár, ők Hollywood legújabb szerelmespárja

Kiderült, hogy Olivia Munn és John Mulaney egy párt alkotnak, miközben a férfi csak pár napja jelentette be, hogy el akar válni a feleségétől – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 05. 16. 17:56
null
Olivia Munn Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Saturday Night Live kétszeres Emmy-díjas írója, a komikusként is ismert John Mulaney a napokban adta be a válókeresetet, most pedig az is kiderült, hogy ennek valószínűleg Olivia Munn színésznő (Híradósok, X-Men: Apokalipszis) volt az oka.

„A kapcsolat nagyon új, nagyon lassan haladnak” – mondta a People magazinnak egy ismerősük, aki azt is elárulta, hogy a két sztár egy Los Angeles-i egyházon keresztül találkozott, ugyanabba a templomba járnak.

John Mulaney
Fotó: Flickr

A köztük lévő szimpátiának már korábban is volt jele, Munn ugyanis a Twitteren küldött bátorító üzenetet tavaly decemberben, amikor Mulaney megkezdte 60 napos elvonókúráját:

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.