Összevert arccal jelent meg meghallgatásán a Trónok Harca sztárja

10 éves a Trónok harca: az évforduló alkalmából az HBO GO-n elérhetővé vált egy exkluzív talk show, a Találkozó Conan O'Briannel, amelyből olyan érdességeket tudhattunk meg, amelyet még a legnagyobb rajongók sem biztos, hogy ismertek – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 04. 23. 17:11
Momoa, Jason
London, 2016. augusztus 3. Jason Momoa amerikai színész-zenész érkezik az Öngyilkos osztag (Suicide Squad) címû filmjének európai premierjére Londonban 2016. augusztus 3-án. (MTI/EPA/Will Oliver) Fotó: Will Oliver
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

- Mark Addy, a Trónok Harca Robert Baratheonját játszó színész elmesélte, hogy az egyik lóval komolyan meggyűlt a bajuk, ugyanis a jelenetben, amikor a király kíséretével megérkezik Deresbe és felkacag, az egyik ló minduntalan hasonlóan tett: úgy nyerített mintha csak nevetne, így számtalanszor újra kellett kezdeniük a forgatást.

- Kit Harington Havas Jon megformálójaként lett világhírű: ő egy jókora monoklival a szeme alatt jelent meg anno a meghallgatáson, így nem nyújtott valami nagy látványt. A sérülés oka meglehetősen prózai, előző este bunyóba keveredett egy gyorsétteremben. Az összetűzés miértje viszont nagyon is illik Havas Jon megtestesítőjéhez: egy lány becsületét próbálta védeni, akit sértegettek a gyorsétteremben.

Jason Momoa, a Khal Drogot alakító színész Fotó: MTI/EPA/Will Oliver

- Maisie Williams nevetve mesélte el, hogy abban a jelenetben, amikor Arya kiégeti Véreb nyakán a húst, hogy ne fertőződjön el a seb, a forgatókönyv szerint Rory McCann-nek félmeztelennek kellett volna lennie. A Trónok Harca színésze ezért őrült diétázásba kezdett, hogy jól nézzen ki, szinte csak csirkén és tojáson élt, még a piálást is abbahagyta, ezért a szokásosnál is mogorvább volt. Végül, amikor eljött az ominózus jelenet forgatásának ideje, az egyik stábtag közölte McCann-nel, hogy túl hideg van, úgyhogy magán hagyhatja az ingét.

- Jason Momoa stílszerűen egy vödör sörrel jelent meg a színpadon és beszámolt róla, hogy amikor az első évadot forgatták Belfastban, ő bizony a munkanapok végén nem mosta le magáról a sminket, de a helyiek szeme se rebbent, hogy egy kigyúrt fazon kihúzott szemmel járkál a kocsmájukba (a fenti képen a színész, talpig kifestve). O'Brian felidézte, hogy az egyik producer úgy fogalmazott a színész távozásakor a sorozatból, hogy „elment a buli lelke„, Momoa ugyanis nagy mókamester volt a forgatáson.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Will Oliver

Annyira rossz a Trónok harca vége, hogy még a színészeket sem érdekli

Michael McElhatton öt évig szerepelt a Trónok harca sorozatban, akkor írták ki karakterét, Roose Boltont. A Screenrant szerint a színész minden évadot megnézett, kicsivel azután, hogy kitette az HBO a teljes szezonokat, de valahogy a nyolcadik évadra nem tudta rávenni magát. Szerinte ennek oka csak a negatív sajtó: a tévés szaklapok, amelyek imádták az első hét évadot és ajnározták a sorozatot, csúnyán lehúzták a végét.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.