Oszter Sándor már nagyon várja a találkozást édesanyjával

Oszter Sándor első útja a korlátozások enyhítése után 96 éves édesanyjához fog vezetni. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész szeretne minél több időt együtt tölteni az idős, beteg asszonnyal, akit hónapok óta nem látott – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2021. 04. 14. 15:33
null
Bár túl van már az oltáson, Oszter Sándor még mindig óvatosan él Forrás: Bors Archív - Mediaworks
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár még nem állhat színpadra, Oszter Sándor egy percre sem unatkozik. Hatalmas birtokán egyedül telnek a napjai, és ideje nagy részében a kerttel foglalatoskodik.

– Hatalmas, háromhektáros a terület, rengeteg munka van – mondta a Borsnak a színész.

– Folyamatosan kertészkedem, hétfőn ültettem fenyőket és tujákat. Azt szokták mondani, a kerti munkát abba lehet hagyni, de befejezni sosem. Szeretem csinálni, mert kikapcsol. Imádom a természetben töltött pillanatokat, képes vagyok megállás nélkül dolgozni. Nem unatkozom, de már nagyon hiányzik a színház. A pandémia előtt kezdtünk bele Márai Sándor, A kassai polgárok című darabjába, melyben a főszerepet, Jánost, a szobrászt játszom. Kétszer vágtunk neki a próbáknak, de le kellett állnunk a járvány miatt. Reméljük, májusban vagy júniusban bemutathatjuk – mondta a színművész.

Oszter Sándor az elmúlt 13 hónapban visszavonultan élt, a családtagokkal is nem, vagy csak keveset találkozott.

A színművész elmondta, amint lehet meglátogatja 96 esztendős édesanyját, akivel legutóbb karácsony környékén találkozhatott és rendkívüli módon félti őt, mert ágyhoz kötött beteg.

– Szeretném, ha az unokámmal is gyakrabban találkozhatnék. Ha enyhül a helyzet, bepótoljuk az elmúlt 13 hónapot, és a lehető legtöbb időt velük akarom tölteni

– tette hozzá a színművész.

Bár túl van már az oltáson, Oszter Sándor még mindig óvatosan él
Fotó: Bors Archív – Mediaworks

Oszter Sándor már átesett a koronavírus elleni védőoltáson.

Donatellával a Sinopharm vakcinát kaptuk, és hála Istennek semmilyen tünet nem jelentkezett egyikünknél sem. Sokan nem veszik tudomásul, hogy a mutáció miatt óriási problémák lehetnek. Én a Börzsönyben élek, senkivel nem találkozom, a feleségem már lent van a Balatonon, mégis óvatosan éljük az életünket. Nem vagyok virológus, de mindenkinek javaslom, oltassa be magát.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.