Oszvald Marika egyik szerettét veszítette el a koronavírus miatt

Borzalmas tragédiáról beszélt a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Oszvald Marika. Nemrég ünnepelte születésnapját a legenda, de nem lehet felhőtlen a boldogsága – írja online felületén a Ripost.

Forrás: ripost.hu - mediaworks2021. 04. 13. 18:34
Oszvald Marika
Oszvald Marika egyértelműen kiállt a vírustagadók ellen (A képen Oszvald Marika színésznő, operetténekes a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában 2015. április 29-én) Fotó: Zih Zsolt Forrás: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Oszvald Marika, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő már a második vakcináját is megkapta.

A napokban születésnapját ünneplő Oszvald Marika egy szerettét is elvesztette a koronavírus miatt, így nem érti, hogy lehet még olyan ember, aki vírustagadó.

„Sajnos nálunk a családban volt egy szörnyű tragédia a vírus miatt, így aztán tudom, mennyire fontos az, hogy mindenki megkapja a vakcinát. Nálunk ez nem is volt kérdés egy pillanatig sem, hogy beoltatjuk-e magunkat. Őszinte leszek! Szerintem kötelezővé kellene tenni ezt a védőoltást, túl nagy a szabadság ezen a téren! Sajnos naponta hallom, hogy vannak, akik még mindig tiltakoznak az oltás ellen”

– vélekedett Oszvald Marika a Metropolnak.

Oszvald Marika egyértelműen kiállt a vírustagadók ellen (A képen Oszvald Marika színésznő, operetténekes a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában 2015. április 29-én)
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A Budapesti Operettszínház művésze nagyon örül, hogy már védett a járvány ellen. Sőt saját bevallása szerint minél többen regisztrálnak, annál gyorsabban térhetünk vissza a régi életünkhöz. Hiányzik számára a színpad, és a rajongók, illetve már a rokonaival is szívesen találkozna.

„Ez hatalmas felelőtlenség a részünkről, hiszen nem csak magunkat sodorjuk így veszélybe, de más embereket is”

– tette hozzá Oszvald Marika.

A Ripost cikke IDE kattintva érhető el.

Orbán Viktor: Hárommillió beoltottal újabb mérföldkőhöz érkeztünk

Már hárommillió honfitársunk kapta meg az oltást, és megyünk tovább – olvasható a fő üzenet Orbán Viktor miniszterelnök kedden, a közösségi oldalán közzétett videójában. A miniszterelnök azt írta, ezzel újabb mérföldkőhöz érkeztünk.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.