Öt embert tartóztattak le Lady Gaga kutyáinak ellopása miatt

Az Origó cikke szerint öt embert tartóztattak le Lady Gaga két bulldogjának ellopása és a kutyasétáltató súlyos megsebesítése miatt, már vádat is emeltek ellenük – közölte a Los Angeles-i rendőrség.

Forrás: origo.hu2021. 04. 30. 15:35
LADY GAGA
Los Angeles, 2019. február 11. Lady Gaga amerikai énekesnõ kezében a legjobb popduó, a legjobb pop szóló és a vízuális média számára írt legjobb dal kategóriában átvett elismeréssel a Grammy-díjak 61. átadási ünnepségén a Los Angeles-i Staples Centerben 2019. február 10-én. MTI/EPA/John G. Mabanglo Fotó: John G. Mabanglo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Februárban lelőtték Lady Gaga kutyasétáltatóját, Ryan Fischert, hogy ellophassák az énekesnő két francia bulldogját, Kojit és Gustavot.

Mostanra meglettek a feltételezett tettesek is, öt embert tartóztattak le az ügyben, köztük azt a nőt is, aki napokon belül bevitte a kutyákat egy rendőrőrsre. Az öt támadó közül hármat gyilkossági kísérlettel, kettőt pedig az abban való segédkezéssel is gyanúsítanak.

Lady Gaga amerikai énekesnő
Fotó: MTI/EPA/John G. Mabanglo

A nyomozók szerint a tolvajok egyébként nem is tudták, hogy az énekesnő kutyáit lopták el: egyszerűen arról lehetett szó, hogy a francia bulldog drága fajta, egy-egy példány több ezer dollárt is megér – Lady Gaga viszont 500 ezer dolláros nyomravezetői jutalmat ajánlott, ezért is kerülhettek hamar elő.

A meglőtt Fischer egyébként már jól van – legalábbis a kórházból kiengedték egy hónap után, a traumát még fel kell dolgoznia.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTI/EPA/John G. Mabanglo

Lady Gaga hatalmas jutalmat ajánlott ellopott kutyáiért

Félmillió dolláros (148 millió forintos) jutalmat ajánlott fel Lady Gaga annak, aki visszaviszi ellopott kutyáit, két francia bulldogot.

A sztár kutyáit, Kojit és Gustavot szerdán este Hollywoodból lopták el, miközben Lady Gaga éppen Rómában tartózkodott, ahol egy filmet forgat.

A kutyasétáltató szerdán este vitte ki az énekesnő három francia bulldogját sétálni. Egy férfi rálőtt, majd egy fehér kocsival elmenekült és két kutyát is magával vitt – közölte a Los Angeles-i rendőrség. A mentők tájékoztatása szerint a sérült áldozatot – egy harmincas éveiben lévő férfit – kórházba szállították.

A harmadik, Miss Asia nevű kutya elszökött, de később megtalálták.

Egy Lady Gagához közel álló forrás szerint az énekesnő azt ígérte annak, aki vissza tudja vinni a kutyáit, hogy kérdezősködés nélkül kifizeti a jutalmat, csak vegye fel vele a kapcsolatot a [email protected] emailcímen.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.