Paris Hilton 40 évesen negyedszerre is menyasszony lett

A milliárdos Barbie-nak gúnyolt Paris Hilton kezét a negyvenedik születésnapján kérte meg aktuális lovagja.

Forrás: RIPOST.HU2021. 02. 20. 17:41
Hilton, Paris Whitney
Cannes, 2014. május 18. Paris Hilton, a Hilton-szállodalánc egyik örökösnõje a The Rover címû film bemutatóján a 67. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2014. május 18-án. A film nem szerepel a filmes seregszemle versenyprogramjában. (MTI/EPA/Julien Warnand) Fotó: MTI/EPA/Julien Warnand
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Repdes a boldogságtól Paris Hilton, ugyanis a negyvenedik születésnapján nemcsak elvitte a szerelme egy egzotikus szigetre vakációzni, de a kezét is megkérte – olvasható a Ripost cikkében.

A kockázatitőke-befektető Carter Reum féltérdre ereszkedett az örökösnő ünneplése közben, majd feltette a nagy kérdést. Paris pedig igent mondott. A saját weboldalának nyilatkozva azt mondta a lánykérés után, hogy érzi, Carter az igazi számára. Ilyet korábban soha nem érzett.

Paris Hilton, a Hilton-szállodalánc egyik örökösnője
Fotó: MTI/EPA/Julien Warnand

Bár már három másik férfi házassági ajánlatára is igent mondott korábban. Jason Shaw modell 2002-ben, a görög milliárdos csemete Paris Latsis 2005-ben, Chris Zylka színész pedig 2018-ban akarta oltár elé vezetni Paris Hiltont. De a házasságig egyik vőlegényével sem jutott el. Ellentétben gyerekkori legjobb barátnőjével, Kim Kardashiannal, aki már háromszor volt férjnél, és ahogy a dolgok jelenleg állnak, hamarosan a harmadik váláson is túl lesz.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Dylan Sprouse szóhoz sem jutott Palvin Barbi apja miatt

Hónapok óta csal mosolyt az arcunkra Palvin Barbi és párja, Dylan Sprouse Breaking Ground című, mondhatni roadmovie-szerű sorozata, ami azt hivatott bemutatni, milyen kalandokba keveredett a pár, miközben leendő farmjukhoz kerestek Amerikában telket.

És hát hova is fordulhattak volna jobb tanácsért, mint Barbi ceglédberceli szüleihez, akik maguk is egy farmon élnek, sőt mint a sorozat minap debütáló részéből kiderült, hamarosan esküvői helyszínként is üzemelnek majd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.