Pásztor Erzsi megkapta a koronavírus elleni mindkét oltást

A Kossuth-díjas színésznő mind a két adag oltást megkapta a koronavírus ellen, aminek nagyon örül. Ennek ellenére azonban vallja, hogy továbbra is óvatosnak kell lenni – olvasható a Ripost cikkében.

Forrás: RIPOST.HU2021. 03. 22. 20:24
Psztor Erzsi
Budapest, 2018. május 30. Pásztor Erzsi (született: Pápay Erzsébet) Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes művész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a korábban a televízió számára készült ifjúsági filmeket idézték meg a meghívott egykori alkotók, szereplők. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pásztor Erzsi már a második adag koronavírus elleni oltását is megkapta! A Kossuth-díjas színésznő az örömhírről a Mokka hétfői adásában számolt be – az utóbbi hónapokhoz képest ezúttal nem telefonon, hanem személyesen látogatott el a TV2 stúdiójába.

„Nem jártam közösségbe, és most is nagyon vigyázok. Nem nagyon járok sehova. Úgy gondolom, még nem vagyok bebiztosítva, de nagyon örülök, hogy megkaptam az oltást” – mondta el a Mokkában Pásztor Erzsi.

A Szomszédok Janka nénije nem képes megállni, hogy ne hallgassa a híreket, amelyek nagyon elszomorítják. Sajnálja az áldozatokat, és hiányérzete van a színház iránt.

A színésznő nagyon örül, ennek ellenére azonban vallja, hogy továbbra is óvatosnak kell lenni
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

„Számomra azonnal egyértelmű volt, hogy szeretnék oltást! Főleg, mivel allergiás vagyok. A Pfizer-vakcinát kaptam meg, de úgy vagyok vele, hogy a jelenlegi helyzet mindannyiunkat óvatosságra kell, hogy intsen. Nem szabad elengednünk magunkat! Nem értem azokat a tüntetőket, akik ott mennek és beszélnek az oltás ellen!” – fogalmazott a színésznő.

Pásztor Erzsi jelenleg csak telefonon tartja a kapcsolatot a barátaival, szeretteivel, egyedül legjobb barátnőjét, Zsurzs Katit engedi fel a lakásába néhányszor.

A színésznő lánya, Henriette nemrégiben hazaköltözött Olaszországból Magyarországra, de mivel egy vidéki faluban él, elővigyázatosságból egyelőre nem sokszor találkozik az édesanyjával, viszont mindennap beszélnek telefonon, és alig várják, hogy végre újra, biztonságosan lehessenek együtt.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.