Potom pénzért kelt el Michael Jackson Sohaországa

Eredeti árának töredékéért kelt el a majd 2700 holdas telek, melyre az egykori popsztár, Michael Jackson mesevilága épült. Az üzletre a ház dermesztő múltja szolgáltatott alapot, amitől Ian Reed ingatlanügynök is inkább a „kísértetkastély” szóval jellemezte, de hozzátette, a vevő jó alkut kötött.

Forrás: V4NA Hírügynökség2020. 12. 25. 17:50
null
Budapest, 2015. október 21. Michael Jackson popénekes viaszfigurája Budapesten, a Gozsdu Celebrity Panopticban 2015. október 21-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Százmilliós árának töredékéért, mindössze 22 millió dollárért kelt el Michael Jackson Sohaországa, annak hátborzongató múltja miatt – írja a V4NA Hírügynökség.

A kaliforniai telek, amit a Pán Péter történet után a popsztár Neverland Ranchnek nevezett el 2698 holdon terül el, és lényegében magában foglal egy vidámparkot a kötelezően hozzátartozó kisvonattal, de még állatkerttel is a lakóterületek mellett.

A vevő a drasztikus árcsökkenést a kilencvenes években Jackson ellen folyó pernek köszönheti, melynek során az állami ügyészek úgy írták le a helyet, mint egy meseország, amit a sztár arra használt, hogy gyerekeket vonzzon oda és molesztálhassa őket. A vádakat végül ejtették.

Ian Reed ingatlanügynök úgy fogalmazott, a hátborzongató múltjára való tekintettel valóban szinte lopás a vásár. „Olyan, mint egy kísértetkastély, de a vevő jó üzletet kötött” – fogalmazott.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy az Amerikába jöttem 2. része március 5-én érkezik a mozikba és az Amazonra. Wesley Snipes is játszik Eddie Murphy nagy visszatérésében.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.