Rost Andrea valóra válthatja gyermekkori álmát

Izgalmas és egészen új kihívás zenei téren is Rost Andrea operaénekes számára, hogy a Szentendrei Teátrumban megidézheti a ’60-as évek hangulatát, olyan legendák dalait előadva, mint Marlene Dietrich vagy Judy Garland. Az exkluzív premierről az M5 kulturális csatorna műsorában, a Librettóban árult el részleteket a Kossuth-, Prima Primissima és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes.

Forrás: MTVA2021. 06. 06. 10:10
ROST Andrea
Rost Andrea Kossuth-díjas operaénekes énekel a húsvéti ünnepi istentiszteleten a Budapest - Hold utcai Református Egyházközség templomában 2021. április 3-én Fotó: MTI Fotószerkesztőség/Koszticsák Szilárd Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Régi szerelem a ’60-as évek könnyűzenei felhozatala, azok a dalok, amelyeket egészen pici gyerekként énekeltem otthon és ahol csak lehetett. A járvány ideje alatt gondolkoztam el azon, mi hiányzik még az életemből és rájöttem, ezt a gyerekkori álmomat még nem valósítottam meg. Arra gondoltam, megmutatom ezt az arcomat is, hiszen ez is én vagyok” – mesélte Rost Andrea a Librettóban.

Rost Andrea Kossuth-díjas operaénekes énekel a húsvéti ünnepi istentiszteleten a Budapest – Hold utcai Református Egyházközség templomában 2021. április 3-én
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Álma pedig most a Szentendrei Teátrumban válhat valóra, hiszen a Kossuth-díjas Hot Jazz Band zenekarral együtt újrafogalmazták, áthangszerelték a dalokat.

„Megidézve a kor hangulatát olyan nagyoktól énekelhetek, mint Marlene Dietrich, Marilyn Monroe vagy Judy Garland”

– árulta el a közmédia műsorában az operaénekes, aki számára új és izgalmas zenei kihívást jelent a fellépés, A produkcióban előadja fiatalságának meghatározó slágereit, musicalrészleteket, filmzenéket és a táncdalfesztiválok győztes dalait, Gershwintől Fényes Szabolcsig, Karády Katalintól Marilyn Monroe-n át Marlene Dietrichig.

Hogy milyen további izgalmas előadások várják még a látogatókat, arról Lőrinczy György, a Szentendrei Teátrum igazgatója mesélt a Librettó műsorvezetőinek, Morvai Noéminek és Csőre Gábornak. A beszélgetés IDE kattintva újranézhető.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.